Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΟ?

• areti
  • Topic Author
  • Νέο Μέλος
  • Νέο Μέλος
More
17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2182 by areti
Φέτος μετά από πολλά χρόνια το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής πέφτει Σάββατο!!! Αυτό σημαίνει, για εμάς που παίρνουμε άδεια συνήθως τον Αυγουστο, ότι είναι μια καλή ευκαιρία να χτυπήσουμε ένα διημεράκι στο χωριό και επί της ευκαιρίας να απολαύσουμε και το πανηγύρι μας. Χτες στη συνέλευση του Δ.Σ. της Αδελφότητας έπεσε η πρόταση στο τραπέζι να μπεί ένα πουλμανάκι το οποίο θα μας μεταφέρει από την Αθήνα στο χωριό και \"τούμπαλιν\" (αναχώρηση Παρασκευή βράδυ και επιστροφή Κυριακή μεσημέρι). Όσοι ψήνεστε για \"τρελή εκδρομούλα\" παρακαλώ δηλώστε μας συμμετοχή άμεσα (για αρχή εδώ στο site κι έπειτα θα σας δώσουμε και τα τηλέφωνά μας). Εύχομαι ολόψυχα να μαζευτεί λαός και να μπορέσει να πραγματοποιηθεί (στην συνάντηση άλλωστε που είχαμε ως νεολαία είχε μεγάλη απήχηση μια εκδρομή με προορισμό το ΧΩΡΙΟ μας). Όσοι πιστοί προσέλθετε και το συντομότερο δυνατό ειδοποιήστε μας για να το κάνουμε ΠΡΑΞΗ.

Please Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού to join the conversation.

• ΜΑΡΤΙΝΑΚΙ
  • Νέο Μέλος
  • Νέο Μέλος
More
17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2183 by ΜΑΡΤΙΝΑΚΙ
Εγώ Αρετή είμαι μέσα να το ξέρετε ένα τριήμερο στο χωριό σε τέτοια φάση είναι ότι χρειαζόμαστε όλοι μας μέχρι να έρθει αύτός ο Αύγουστος να πάμε κανονικές διακοπες, να φορτίσουμε μπαταρίες ρε παιδί μου...
Γι αύτό παιδιά άντε να οργανωνόμαστε δεν έχουμε και πολύ χρόνο μπροστά μας ε.....

• vaggelia
  • Νέο Μέλος
  • Νέο Μέλος
More
17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2185 by vaggelia
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Θ
Α ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ .ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

• Αρετή
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2186 by Αρετή
Αυτό εξαρτάται από τις δουλειές του καθενός, καταρχην ας υπάρξει συμμετοχή και την ώρα την κανονίζουμε

• ΒΑΣΙΛΤΣΟΔΟΥΛΟΣ
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2187 by ΒΑΣΙΛΤΣΟΔΟΥΛΟΣ
Replied by ΒΑΣΙΛΤΣΟΔΟΥΛΟΣ on topic Απ:ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΟ?
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ. :(

ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ 6938849201:kiss:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

• vmakos
  • Νέο Μέλος
  • Νέο Μέλος
More
17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2188 by vmakos
εννοείται κι εγώ μέσα.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 3.351 δευτερόλεπτα