Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣ...
View Image Download

Μια σημαντική ανάδειξη Πολυδροσίτη

  • Alexandros
  • Το Άβαταρ του/της Alexandros Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
12 Χρόνια 10 Μήνες πριν #2916 από Alexandros
Μια σημαντική ανάδειξη Πολυδροσίτη δημιουργήθηκε από Alexandros
"Οι Πολυδροσίτες στον κόσμο"- έτσι ονομάσαμε την κατηγορία αυτή όταν στήναμε τη δομή της ιστοσελίδας του χωριού μας. Νέα από τη διαδρομή των συγχωριανών στα μετερίζια μας σε όλο τον κόσμο. Και ανάμεσά τους, από τα πεδία διάκρισης των Πολυδροσιτών. Όπως αυτή που είπα να μοιραστώ σήμερα με τις σκέψεις μου μαζί σας.
Οι Πολυδροσίτες ξεχωρίζουν όχι μόνο στην κοινωνική ζωή του χωριού και της περιοχής μας, όχι μόνο ευρύτερα στην Ήπειρο αλλά και πανελλαδικά. Κι ένας στίβος όπου δύσκολα αναγνωρίζονται εύσημα πανελλήνιας διάκρισης είναι ο επαγγελματικός στίβος που έχει επιλέξει ο καθένας μας. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΩΧΝΟΣ αναδείχθηκε ομόφωνα επικεφαλής, ως υποψήφιος Πρόεδρος, στο ένα από τα δύο ψηφοδέλτια των εκλογών της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων - της μεγαλύτερης εργοληπτικής ένωσης στην Ελλάδα. Κι αυτή είναι πραγματικά σημαντική διάκριση από μόνη της, γιατί απηχεί την καταξίωση και την αποδοχή σε ένα τόσο δύσκολο και κρίσιμο κλάδο.
Το ψηφοδέλτιο "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" στο οποίο ηγείται ο Γιώργος είναι πλατιά ενωτικό κι ανεξάρτητο και απηχεί τη φωνή όσων τη δική τους καταξίωση την κέρδισαν όχι σε διαδρόμους και επιτροπές αλλά στα εργοτάξια, με τον ιδρώτα τους και την αξία τους. Αυτούς που δεν μπήκαν στην παραγωγή με λυμένα τα οικονομικά τους προβλήματα, που δεν προήλθαν από τα "τζάκια" του κλάδου, αυτούς που και σήμερα υπερασπίζουν το μόχθο τους απέναντι σε τεράστια οικονομικά συμφέροντα - αυτά που συνέθλιψαν το λαό και τον τόπο μας με την εντεινόμενη κρίση. Σαν συγχωριανοί του ξέρουμε καλά την αυτοδημιούργητη πορεία του Γ.Δ. και ευχόμαστε καλή επιτυχία στις αυριανές εκλογές του κλάδου του. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, με δεδομένη την εκλογή του στο νέο Δ.Σ. έτσι κι αλλιώς, η διάκριση για τον Πρόεδρο της Αδελφότητας είναι πραγματικά μεγάλη και τη χαιρόμαστε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.118 δευτερόλεπτα

Πες Το

adelfotita - 24/10/2023 - 11:34

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ ΓΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ.

adelfotita - 20/10/2023 - 15:39

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι η Γιαννούλα Διώχνου (το γένος Μάκου). Ζούσε στον Καναδά κι εκεί θα γίνει και η κηδεία. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της, Κώστα Διώχνο και τον γιο τους Νίκο.

adelfotita - 15/01/2023 - 12:15

ΧΟΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ 19 ΦΛΕΒΑΡΗ, 12.30 ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΟΥ!ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 238.

adelfotita - 31/12/2022 - 01:45

30/12/22 "Έφυγε" σήμερα η Βασιλική Δρόσου, το γένος Λαμπρίδη. Ετών 100. Η κηδεία θα γίνει αύριο, ώρα 12 το μεσημέρι, στο Κάτω Ζάλογγο όπου και διέμενε με τον γιο της Γιάννη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της και καλό της ταξίδι...

adelfotita - 10/09/2022 - 11:04

"Έφυγε" ο Σταύρος Μαρτίνης, ο αγαπημένος μας Τσιαβέλης. Αυτή την ώρα η κηδεία του στον Αη - Δημήτρη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Πέμπτη
28
Μαρτίου
2024
Ανατ.: 06.21
Δύση: 18.46
Σελήνη
18 ημερών
Ιλαρίωνος οσίου του νέου, Ηρωδίωνος εκ των 70 αποστόλων
1821
Ο Παναγιώτης Καλογεράς και οι αδελφοί Δεσποτόπουλοι κηρύσσουν την Επανάσταση στην περιοχή της Μονεμβασίας.
1822
Κρήτες επαναστάτες επιτίθενται στην περιοχή Ρεθύμνου εναντίον των Τούρκων, τους κατανικούν και τους καταδιώκουν.
1833
Μετά από συμφωνία των Μεγάλων Δυνάμεων, η Τουρκία αναγκάζεται να παραχωρήσει την Λαμία.
1957
Ο Μακάριος αναχωρεί από τις Σεϋχέλλες, όπου είχε εξορισθεί από τους Άγγλους.
Σε συμπλοκή με τους Άγγλους στο Παλέντρι τραυματίζεται θανάσιμα ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Λένος Στυλιανός.

Τελευταίες Συζητήσεις

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com