Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣ...
View Image Download

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ

  • Alexandros
  • Το Άβαταρ του/της Alexandros Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #3035 από Alexandros
Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ

Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ

ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Μεγάλη συνάντηση και γιορτή Ηπειρώτικης νεολαίας στην Π.Σ.Ε

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, 7 μ.μ., Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών



Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας έγινε κιόλας 75 χρονών! Σε μια τέτοια ηλικία, αντί να εξαντλείται σε νοσταλγικές αναπολήσεις της ένδοξης και πολύκαρπης πορείας της, διψάει για το μέλλον με εφηβική ορμή. Γιατί το ξέρει καλά, το μεγάλο όπλο της δεν είναι μονάχο του το μεγάλο έργο της αλλά η δυνατότητά της να το συνεχίζει σε μέλλοντες διαρκείας.

Η Πανηπειρωτική ανήκει στα εκατοντάδες μέλη της - τις Αδελφότητες, τις Ενώσεις, τους Συλλόγους, τις Ομοσπονδίες. Και, μέσα από εκεί, ανήκει, πάνω από όλα, στον ανθό της Ηπειρώτικης νεολαίας, το μόνο σίγουρο διαβατήριο της Ηπείρου και της Ηπειρώτικης Αποδημίας για το μέλλον.

Η Πανηπειρωτική ανοίγει αποφασιστικά τη λειτουργία της σε κάθε νέα, σε κάθε νέο Ηπειρώτη απόδημο. Δεν θέλουμε να καμαρώνουμε τους νέους μας μόνο ως χορευτές ή θεατές στις μεγάλες μας εκδηλώσεις, θέλουμε αυτές οι εκδηλώσεις να έχουν κάτι από το δικό τους όνειρο μέσα τους, να σχεδιάζονται και να οργανώνονται από τους ίδιους. Έτσι θέλουμε τη νεολαία μας σε κάθε πτυχή της ζωής της Πανηπειρωτικής, όχι δέκτες και αποδέκτες όσων γίνονται από άλλους για εκείνους αλλά μεγάλους πρωταγωνιστές στη ζωή και τη δράση μας.

Καλούμε κάθε νέο απόδημο Ηπειρώτη στη μεγάλη συνάντηση νεολαίας τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος.

Οι ίδιοι οι νέοι Ηπειρώτες να κουβεντιάσουμε μεταξύ μας πως θέλουμε τη νεολαία στην Πανηπειρωτική και την Ήπειρο, τι και πως μπορούμε να κάνουμε μαζί στα θέματα που μας ενδιαφέρουν, με τους τρόπους που εμείς θέλουμε. Στον πολιτισμό (τη μουσική και το χορό, το σινεμά και το θέατρο) και στον αθλητισμό, στις σπουδές και τη δουλειά ή την ανεργία μας, στο περιβάλλον και το διαδίκτυο, παντού υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μαζί. Και, αν τα κάνουμε μαζί, θα γίνουν πολύ πιο καλά και πολύ ομορφότερα.

Στις 10 Δεκεμβρίου δεν θα κουβεντιάσουμε μόνο. Ή, μάλλον, θα κουβεντιάσουμε και με τον δικό μας τρόπο. Με μουσικές, με χορούς και με τραγούδια, με μια γιορτή νεολαίας! Γιατί ένα τέτοιο ξεκίνημα, αξίζει να το γιορτάσοιυμε 10 Δεκεμβρίου, το ταξίδι ξεκινάει! Τι λέτε, συνταξιδεύομε;

Υ.Γ. Η γιορτή μας είναι δικιά μας, είναι ρεφενέ! Φέρνουμε μαζί μας ιδέες, προτάσεις, μουσικές, όργανα, χορό, κέφι! Φέρνουμε και φωτογραφίες και video και τα αγαπημένα μας links για να τα μοιραστούμε με προβολές την ώρα της γιορτής μας! Και από εμάς εξαρτάται αν η γιορτή μας γίνει party ή γλέντι ή και τα δυο ή κάτι άλλο, τελείως καινούργιο! Κάτι που θα ξεκινήσει στις 10 του Δεκέμβρη όμορφα σαν ένα άξαφνο καλοκαίρι μες στο χειμώνα, κρα;τώντας για πολλά καλοκαίρια και πολλούς χειμώνες ακόμα.


Η Π.Σ.Ε. βάζει το πανέμορφο χώρο της για τη γιορτή μας, με μηχανήματα ήχου για να παίξουμε τις μουσικές μας και να προβάλουμε τις εικόνες μας, μαζί με κρασί, τσίπουρο και αναψυκτικά να πιούμε στην υγειά της. Ανεπιβεβαίωτες φήμες τάζουνε και πίττες Ηπειρώτικες - θα δούμε! Θα δούμε αλλά και θα μιλήσουμε, θα πιούμε, θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε και θα γλεντήσουμε παρέα.

Και, μέχρι τότε, ας μη διστάσουμε να ζαλίσουμε τα τηλέφωνα της Πανηπειρωτικής και όσων τρέχουν κιόλας για τη γιορτή μας

Για περισσότερες πληροφορίες

Αλέξανδρος Λαμπρίδης: 6973342113

Νίκος Ζέκης: 6955804646

Κώστας Κωνής: 6944180264

Μαρίνα Τζάκου: 6948190291

Κώστας Ζηκόπουλος: 6974796855

Ελένη Ντάσιου: 6945970192

Νίκος Τζιότζιος:6977391470

Γιώργος Κωτσαντής: 6979917949



Μπαίνει ο χειμώνας.

Χειμώνας στον καιρό, βαρυχειμωνιά στην κρίση.

Καιρός καλοκαίρι!

Για το καλοκαίρι της Ηπειρώτικης νεολαίας

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.215 δευτερόλεπτα

Πες Το

adelfotita - 24/10/2023 - 11:34

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ ΓΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ.

adelfotita - 20/10/2023 - 15:39

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι η Γιαννούλα Διώχνου (το γένος Μάκου). Ζούσε στον Καναδά κι εκεί θα γίνει και η κηδεία. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της, Κώστα Διώχνο και τον γιο τους Νίκο.

adelfotita - 15/01/2023 - 12:15

ΧΟΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ 19 ΦΛΕΒΑΡΗ, 12.30 ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΟΥ!ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 238.

adelfotita - 31/12/2022 - 01:45

30/12/22 "Έφυγε" σήμερα η Βασιλική Δρόσου, το γένος Λαμπρίδη. Ετών 100. Η κηδεία θα γίνει αύριο, ώρα 12 το μεσημέρι, στο Κάτω Ζάλογγο όπου και διέμενε με τον γιο της Γιάννη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της και καλό της ταξίδι...

adelfotita - 10/09/2022 - 11:04

"Έφυγε" ο Σταύρος Μαρτίνης, ο αγαπημένος μας Τσιαβέλης. Αυτή την ώρα η κηδεία του στον Αη - Δημήτρη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Πέμπτη
28
Μαρτίου
2024
Ανατ.: 06.21
Δύση: 18.46
Σελήνη
18 ημερών
Ιλαρίωνος οσίου του νέου, Ηρωδίωνος εκ των 70 αποστόλων
1821
Ο Παναγιώτης Καλογεράς και οι αδελφοί Δεσποτόπουλοι κηρύσσουν την Επανάσταση στην περιοχή της Μονεμβασίας.
1822
Κρήτες επαναστάτες επιτίθενται στην περιοχή Ρεθύμνου εναντίον των Τούρκων, τους κατανικούν και τους καταδιώκουν.
1833
Μετά από συμφωνία των Μεγάλων Δυνάμεων, η Τουρκία αναγκάζεται να παραχωρήσει την Λαμία.
1957
Ο Μακάριος αναχωρεί από τις Σεϋχέλλες, όπου είχε εξορισθεί από τους Άγγλους.
Σε συμπλοκή με τους Άγγλους στο Παλέντρι τραυματίζεται θανάσιμα ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Λένος Στυλιανός.

Τελευταίες Συζητήσεις

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com