Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

2
View Image Download
2019 με πολλά χ...
View Image Download
Εθνική Εορτή
View Image Download
25 Μαρτίου 1969
View Image Download
πικραλίδα
View Image Download

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ.

  • lmakos
  • Το Άβαταρ του/της lmakos Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
12 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #2822 από lmakos
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. δημιουργήθηκε από lmakos
Αλέξανδρε, η ημερομηνία της συνεδρίασης του Δ.Σ. ειχε καθοριστεί για τις 3/1/2010 (9 το πρωί) στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 13/12/2009 με δική σου πρόταση. Τα μέλη κανονίσαν το πρόγραμμα τους ανάλογα. Μετα από δήλωση σου ότι αδυνατείς να παραστείς την ώρα αυτη, αντιπροτάθηκε συνεδρίαση για τις 12 μ.μ., η οποιαδήποτε άλλη ώρα την ίδια ημέρα . Δυστυχως δεν είναι εφικτή η αλλαγή ημερομηνίας με τρόπο που να διασφαλίζεται η απαιτούμενη απαρτία για την διεξαγωγή της συνεδρίασης, η οποία κρίνεται απαραίτητη.
Η Ημερήσια Διάταξη είναι:
1) Ολοκλήρωση της ενημέρωσης από τον Πρόεδρο για ενέργειες του στον ΟΠΑΠ και υποβολή όλων των εγγράφων που περιμένουμε
2) Τροποποιήση Σύμβασης με ΟΠΑΠ
3) Συζήτηση επί των ενεργειών της ομάδας έργου - προθεσμία υποβολής προτάσεων.
Μπορείς να καταθέσεις υπόμνημα με θέσεις και προτάσεις πάνω σε αυτά τα θέματα, και την Δευτέρα είμαι στην διάθεση σου για οποιαδήποτε ενημέρωση, ενώ αναμένεται έαν επιθυμείς η δια περιφοράς συμφωνία σου ή αντίρρηση.
Θερμή παράκληση η προσκόμιση των εγγράφων που περιμένουμε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Alexandros
  • Το Άβαταρ του/της Alexandros
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
12 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #2823 από Alexandros
Απαντήθηκε από Alexandros στο θέμα Απ:ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ.
Λουκά
Όπως εσύ έγραψες (προχθές στην ηλεκτρονική μας αλληλογραφία) δεν έχουμε τι να συζητήσουμε αν δεν έχουμε όλα τα χαρτιά στη διάθεσή μας.
Όπως πολύ καλά ξέρεις μου ζήτησες χαρτιά που δεν είχες ξαναζητήσει ποτέ μέχρι τότε την Τρίτη 29/12 στις 9μιση το βράδυ.
Όπως σε ενημέρωσα ξανά και ξανά, στις δύο εργάσιμες μέρες που απέμεναν ο ΟΠΑΠ πρακτικά δεν λειτουργούσε (Γενική Συνέλευση, παραμονή Πρωτοχρονιάς) και τα χαρτιά αυτά δεν τα έχουμε.
Έχω κάνει αίτηση να παραλάβω το σύνολο των χαρτιών την ερχόμενη Παρασκευή 8/1.
Οπότε, με βάση το δικό σου σκεπτικό, δεν μπορούμε να συνεδριάσουμε.

Παρόλα αυτά δεν πρότεινα μια μόνο ημερομηνία συνεδρίασης αλλά πέντε (4,5,6,7, 10/1)
Και ξεκαθάρισα ότι μόνο μία ημέρα, την Κυριακή 3/1, μια συνεδρίαση διασφαλίζει την απουσία μου.
Αν συνεδριάσετε είναι ξεκάθαρο και πολύ συνειδητό ότι διασφαλίζετε την απουσία μου.
Αν συνεδριάσουμε πριν τις 10/1 έχουμε επίσης προεξοφλημένο ότι δεν έχουμε στη διάθεσή μας όλα τα χαρτιά που ζητήθηκαν.
Αν το πρόβλημα είναι να γίνει η συνεδρίαση στο χωριό και σε αυτό μπορώ να ανταποκριθώ, ταξιδεύοντας για τρίτη φορά σε δύο εβδομάδες από την Αθήνα στο χωριό σε ημερομηνία που θα έχουμε καθορίσει μια εβδομάδα νωρίτερα (για πρακτικούς λόγους/άλλη όχθη)

...................

Όλα αυτά με μια ευνόητη και απλή προϋπόθεση:
Ό,τι κανένας μας δεν προχωρά σε ενέργειες, αποφάσεις, συνεδριάσεις με διασφαλισμένη και προεξοφλημένη την απουσία του άλλου.
Γιατί έτσι όχι απλά απαξιώνει τη συμμετοχή του αλλά την επιδιώκει με ότι αυτό σημαίνει και ως προς τις προθέσεις και ως προς τις επιδιώξεις.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά στην κοπή της πίττας και τις επόμενες μέρες στο χωριό

Και πάλι, καλή χρονιά!
Πες στην Άννα να έρθει στην κοπή, της έχω μια μικρή έκπληξη
:)


Αυτό είναι ένα απόσπασμα από το ηλεκτρονικό μήνυμα που σου προώθησα Λουκά το μεσημέρι, πριν γράψεις τα παραπάνω. Δεν ξέρω αν το έλαβες. Επαναπροωθώ το απόσπασμα σε ότι αφορά τη σύγκληση του Δ.Σ.. Ξεκαθαρίζω, αν δεν είναι τελείως σαφές από το παραπάνω μήνυμα, για άλλη μια φορά, ότι σε οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία μπορώ να ταξιδέψω στο χωριό αρκεί να το ξέρω λίγες μέρες νωρίτερα για να φροντίσω τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Όπως επίσης μπορούμε να συνεδριάσουμε στην Αθήνα όπως είχες προτείνει κι εσύ την τελευταία φορά, με δεδομένη την παρουσία 4 μελών του Δ.Σ. λόγω διαμονής και την απόφαση που λάβαμε στο Δ.Σ. για την κάλυψη των εξόδων της δικής σου μετάβασης από μέρους του Συλλόγου (πρόταση όχι δική σου αλλά παρευρισκόμενου μέλους του ΦΣΠ που έγινε ευνότητα δεκτή). Επί πλέον να είναι σαφές ότι αύριο σε ενδεχόμενη συνεδρίαση είναι δεδομένη η απουσία και του Βαγγέλη Σουλούτα όπως ο ίδιος μου είπε στην σημερινή απογευματινή μας συνάντηση στην Αθήνα για την παράδοση των Ημερολογίων. Μήνυμά του θα σου μεταφέρω αύριο στη συνάντησή μας. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά και όχι διαδικτυακά - ως την κοπή της πίττας για ό,τι χρειαστείς τηλεφώνησέ μου, δεν ξερω αν θα έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο καθοδόν. Καλή αντάμωση.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.277 δευτερόλεπτα

Πες Το

adelfotita - 27/11/2021 - 20:30

Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών της Αδελφότητας και των απανταχού Πολυδροσιτών: Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, Άγιος Δημήτριος Πολυδρόσου

adelfotita - 02/09/2021 - 08:51

Έφυγε η μακροβιότερη συγχωριανή μας, η Όλγα Ντάσκα το γένος Μαρτίνη. Σχεδόν 110 ετών. Καλό της ταξίδι και θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της.

adelfotita - 26/06/2021 - 16:09

ΑΥΡΙΟ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, ΩΡΑ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 289, ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ, Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑΣ.

adelfotita - 26/06/2021 - 16:04

Τα θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους της Αδελφότητας στο μέλος της Ελεγκτικής μας επιτροπής κ. Χρήστο Αναγνωστόπουλο (του Ιωάννη) για το θάνατο του αδελφού του Γιώργου Αναγνωστόπουλου. Η κηδεία θα γίνει αύριο στους Αγίους Θεοδώρους, ώρα 14.00.

adelfotita - 03/05/2021 - 01:02

Έφυγε από κοντά μας η αγαπημένη μας συγχωριανή η θεία Κατέρω Διώχνου, σύζυγος του Νικόλα Διώχνου. Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της, Αρετή και Γιάννη. Να ζήσουν να θυμούνται τη μανούλα τους.

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Παρασκευή
28
Ιανουαρίου
2022
Ανατ.: 07.45
Δύση: 17.37
Σελήνη
25 ημερών
Εφραίμ του Σύρου, Παλλαδίου οσίου, Ιακώβου οσίου, Χάριτος μάρτυρος
1826
Ο Μιαούλης καταναυμαχεί τον τουρκικό στόλο κατά τη ναυμαχία του Αράξου.
1897
Ο λαός της Σητείας και της Ιεράπετρας Λασιθίου ζητάει με ψήφισμά του την Ένωση με την μητέρα Ελλάδα.

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία

Εγγραφή

Εγγραφή στην ηλεκτρονική λίστα αλληλογραφίας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί και να μειώσει έτσι το κόστος του συλλόγου για αποστολή ταχυδρομικώς αλληλογραφία. Εφόσον εγγραφείτε η αλληλογραφία θα σας αποστέλετε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση που δηλώσατε.

Τελευταίες Συζητήσεις

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com