Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

2
View Image Download
2019 με πολλά χ...
View Image Download
Εθνική Εορτή
View Image Download
25 Μαρτίου 1969
View Image Download
πικραλίδα
View Image Download

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Περισσότερα
7 Χρόνια 5 Μήνες πριν #3180 από Μαριορή
ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Αύξηση κατά 62% των μελών της Αδελφότητας! Από 34 μέλη που ήταν οικονομικά τακτοποιημένα τη μέρα της Γενικής Συνέλευσης (1η Ιουνίου 2014) πλέον έχουμε φτάσει στους 55. Ευχαριστούμε θερμά τους συγχωριανούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που κάναμε και ευελπιστούμε σύντομα να θελήσουν και άλλοι να τακτοποιηθούν οικονομικά. Υπεύθυνος για τις συνδρομές είναι ο ταμίας μας, κ. Γιώργος Τσόδουλος. Μπορείτε όμως να απευθύνεστε και σε οποιοδήποτε άλλο μέλος του ΔΣ. Κατάλογος και τηλέφωνα των μελών του ΔΣ έχει αναρτηθεί εδώ:

www.polydroso.gr/plateia/news/latest-new...-7-iouniou-2014.html

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 5 Μήνες πριν #3181 από Μαριορή
61 τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Αδελφότητας. Πολυδροσίτες που διαμένουν απανταχού της γης, όπως είναι και η επωνυμία μας. Στην Αθήνα, στην Αφρική, στην Αυστραλία, στη Γερμανία και φυσικά και στο Πολύδροσο. Τονίζουμε το τελευταίο. Πως και κάτοικοι Πολυδρόσου εγγράφονται στην Αδελφότητα και τη στηρίζουν και με αυτό τον τρόπο να επιβιώσει και να μπορεί να συνεχίσει την προσφορά της.

Επίσης σημειώνουμε πως τις επόμενες μέρες όσοι βρίσκονται στο Πολύδροσο και θέλουν να ανανεώσουν τη συνδρομή τους (είναι 10 ευρώ το χρόνο) μπορούν να απευθύνονται στην πρόεδρο, Μαρία Λαμπρίδου, στην οποία παρέδωσε ο ταμίας το ανάλογο μπλοκ είσπραξης συνδρομών λόγω της αναχώρησής του.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.345 δευτερόλεπτα

Πες Το

adelfotita - 27/11/2021 - 20:30

Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών της Αδελφότητας και των απανταχού Πολυδροσιτών: Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, Άγιος Δημήτριος Πολυδρόσου

adelfotita - 02/09/2021 - 08:51

Έφυγε η μακροβιότερη συγχωριανή μας, η Όλγα Ντάσκα το γένος Μαρτίνη. Σχεδόν 110 ετών. Καλό της ταξίδι και θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της.

adelfotita - 26/06/2021 - 16:09

ΑΥΡΙΟ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, ΩΡΑ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 289, ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ, Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑΣ.

adelfotita - 26/06/2021 - 16:04

Τα θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους της Αδελφότητας στο μέλος της Ελεγκτικής μας επιτροπής κ. Χρήστο Αναγνωστόπουλο (του Ιωάννη) για το θάνατο του αδελφού του Γιώργου Αναγνωστόπουλου. Η κηδεία θα γίνει αύριο στους Αγίους Θεοδώρους, ώρα 14.00.

adelfotita - 03/05/2021 - 01:02

Έφυγε από κοντά μας η αγαπημένη μας συγχωριανή η θεία Κατέρω Διώχνου, σύζυγος του Νικόλα Διώχνου. Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της, Αρετή και Γιάννη. Να ζήσουν να θυμούνται τη μανούλα τους.

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Παρασκευή
28
Ιανουαρίου
2022
Ανατ.: 07.45
Δύση: 17.37
Σελήνη
25 ημερών
Εφραίμ του Σύρου, Παλλαδίου οσίου, Ιακώβου οσίου, Χάριτος μάρτυρος
1826
Ο Μιαούλης καταναυμαχεί τον τουρκικό στόλο κατά τη ναυμαχία του Αράξου.
1897
Ο λαός της Σητείας και της Ιεράπετρας Λασιθίου ζητάει με ψήφισμά του την Ένωση με την μητέρα Ελλάδα.

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία

Εγγραφή

Εγγραφή στην ηλεκτρονική λίστα αλληλογραφίας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί και να μειώσει έτσι το κόστος του συλλόγου για αποστολή ταχυδρομικώς αλληλογραφία. Εφόσον εγγραφείτε η αλληλογραφία θα σας αποστέλετε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση που δηλώσατε.

Τελευταίες Συζητήσεις

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com