Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

2
View Image Download
2019 με πολλά χ...
View Image Download
Εθνική Εορτή
View Image Download
25 Μαρτίου 1969
View Image Download
πικραλίδα
View Image Download

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/6

Περισσότερα
7 Χρόνια 7 Μήνες πριν #3137 από Μαριορή
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ (ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ)

ΚΥΡΙΑΚΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΤΑΒΕΡΝΑ ΧΡ. ΜΑΡΤΙΝΗ, ΠΑΤΗΣΙΩΝ 289.

ΘΕΜΑ: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ (ΑΦΜ κλπ)

Η συνεδρίαση είναι ανοιχτή και μπορεί να την παρακολουθήσει όποιο μέλος της Αδελφότητας επιθυμεί. Ιδιαιτέρως θα χαρούμε αν έρθουν όσοι έχουν γνώσεις φορολογικών θεμάτων.

Ενημερωτικά σημειώνουμε ότι η συνεδρίαση αποφασίστηκε με βάση όσα ειπώθηκαν χτες βράδυ στο ΓΣ της Πανηπειρωτικής προς τους προέδρους των Αδελφοτήτων αλλά και την ατομική συνεργασία που είχα σήμερα το μεσημέρι με το ΓΓ της Πανηπειρωτικής, τον κ. Δόση. Πρέπει λοιπόν όλα τα μέλη του ΔΣ να ενημερωθούν για τις υποχρεώσεις που έχουμε και να ρυθμίσουμε τις ενέργειές μας για να τα βγάλουμε πέρα με το τέρας της γραφειοκρατίας.

Το τι ζητάνε, δε λέγεται. Πχ τα πρακτικά των συνεδριάσεων του ΔΣ των 5 τελευταίων ετών, ονόματα μελών ΔΣ επίσης για τα 5 τελευταία χρόνια, με τηλέφωνα και διευθύνσεις, οικονομικό απολογισμό των 5 τελευταίων ετών κλπ.

Εκ μέρους της Πανηπειρωτικής υπάρχει δηλωμένη πρόθεση να αντιδράσει με κάθε τρόπο στη γραφειοκρατία αυτή. Όμως είναι και κάποια πράγματα που θα έπρεπε να έχουν ήδη γίνει εκ μέρους μας με βάση τους νόμους που ίσχυαν εδώ και χρόνια. Καλώς ή κακώς δεν είχαν γίνει. Και το θέμα δεν είναι τι έγινε αλλά τι κάνουμε τώρα. Και με σίγουρη την επιθυμία όλων μας να μην αφήσουμε την Αδελφότητα να διαλυθεί.

Λέω λοιπόν ότι θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας και ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 7 Μήνες πριν #3138 από Μαριορή
Η πρώτη εγκύκλιος της Πανηπειρωτικής. Από 26 Μαρτίου 2014


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 7 Μήνες πριν #3139 από Μαριορή
Η πρόσφατη εγκύκλιος της Πανηπειρωτικής για το ίδιο θέμα, τη νομιμοποίηση των Αδελφοτήτων.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 7 Μήνες πριν #3140 από Μαριορή
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η έκτακτη συνεδρίαση και δρομολογήθηκαν οι ενέργειες για τη νομιμοποίηση της Αδελφότητας:

1. Αίτηση στο Πρωτοδικείο Αθήνας για έκδοση επικυρωμένων αντιγράφων του καταστατικού και βεβαίωση πρόσφατων τροποποιήσεων.

2. Αίτηση στη ΔΟΥ για ΑΦΜ και στη συνέχεια απόκτηση κλειδάριθμου.

3. Δημιουργία φακέλου της Αδελφότητας στην Περιφέρεια Αττικής.

4. Ενημέρωση Πανηπειρωτικής για συγκρότηση νέου ΔΣ, καταβολή των συνδρομών που οφείλουμε και συνεργασία με την επιτροπή που δημιούργησε η Συνομοσπονδία για βοήθεια στις Αδελφότητες στα θέματα νομιμοποίησης

Για τα ανωτέρω απαιτούνται δικαιολογητικά και έγγραφα που το νυν ΔΣ δεν τα έχει όλα στη διάθεσή του και πρέπει το ταχύτερο δυνατόν να τα αποκτήσει.

Πχ δε μας έχει παραδοθεί έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής που να βεβαιώνει ότι τα οικονομικά της Αδελφότητας έχουν καλώς. Αλλά και ο οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου ΔΣ δε φέρει υπογραφές. Αυτά είναι θέματα που πρέπει το ταχύτερο δυνατόν να τακτοποιηθούν και στη συνέχεια να ετοιμαστεί και το ανάλογο Πρωτόκολλο Παράδοσης ώστε επίσημα να παραλάβουμε τα περιουσιακά στοιχεία της Αδελφότητας. Αλλιώς είναι αδύνατον να υλοποιηθεί η νομιμοποίηση αφού ανάμεσα στα άλλα απαιτείται οικονομικός απολογισμός σε βάθος πενταετίας! Ας ξεκινήσουμε τουλάχιστον από το σήμερα και την τελευταία διετία.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.540 δευτερόλεπτα

Πες Το

adelfotita - 27/11/2021 - 20:30

Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών της Αδελφότητας και των απανταχού Πολυδροσιτών: Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, Άγιος Δημήτριος Πολυδρόσου

adelfotita - 02/09/2021 - 08:51

Έφυγε η μακροβιότερη συγχωριανή μας, η Όλγα Ντάσκα το γένος Μαρτίνη. Σχεδόν 110 ετών. Καλό της ταξίδι και θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της.

adelfotita - 26/06/2021 - 16:09

ΑΥΡΙΟ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, ΩΡΑ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 289, ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ, Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑΣ.

adelfotita - 26/06/2021 - 16:04

Τα θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους της Αδελφότητας στο μέλος της Ελεγκτικής μας επιτροπής κ. Χρήστο Αναγνωστόπουλο (του Ιωάννη) για το θάνατο του αδελφού του Γιώργου Αναγνωστόπουλου. Η κηδεία θα γίνει αύριο στους Αγίους Θεοδώρους, ώρα 14.00.

adelfotita - 03/05/2021 - 01:02

Έφυγε από κοντά μας η αγαπημένη μας συγχωριανή η θεία Κατέρω Διώχνου, σύζυγος του Νικόλα Διώχνου. Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της, Αρετή και Γιάννη. Να ζήσουν να θυμούνται τη μανούλα τους.

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Παρασκευή
28
Ιανουαρίου
2022
Ανατ.: 07.45
Δύση: 17.37
Σελήνη
25 ημερών
Εφραίμ του Σύρου, Παλλαδίου οσίου, Ιακώβου οσίου, Χάριτος μάρτυρος
1826
Ο Μιαούλης καταναυμαχεί τον τουρκικό στόλο κατά τη ναυμαχία του Αράξου.
1897
Ο λαός της Σητείας και της Ιεράπετρας Λασιθίου ζητάει με ψήφισμά του την Ένωση με την μητέρα Ελλάδα.

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία

Εγγραφή

Εγγραφή στην ηλεκτρονική λίστα αλληλογραφίας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί και να μειώσει έτσι το κόστος του συλλόγου για αποστολή ταχυδρομικώς αλληλογραφία. Εφόσον εγγραφείτε η αλληλογραφία θα σας αποστέλετε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση που δηλώσατε.

Τελευταίες Συζητήσεις

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com