Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

2019 με πολλά χ...
View Image Download
Εθνική Εορτή
View Image Download
25 Μαρτίου 1969
View Image Download
πικραλίδα
View Image Download
Ποταμός Καλαμάς
View Image Download

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Περισσότερα
4 Χρόνια 8 Μήνες πριν #3144 από Μαριορή
Σύμφωνα με απόφαση που έχουμε ήδη πάρει, την ερχόμενη Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014, θα γίνει η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ. Η ώρα από το προεδρείο ορίστηκε για τις 17.00 και τόπος η ταβέρνα του Χ. Μαρτίνη, Πατησίων 289 (στον κήπο).

Βασικά θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Υπογραφή πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης (με ευθύνη της Γ. Γραμματέως) Απαραίτητο το Βιβλίο Πρακτικών και η στρογγυλή σφραγίδα της Αδελφότητας.

2. Οικονομικός απολογισμός τελευταίου μήνα από τον ταμία μας (αναλυτικό σημείωμα με όλα τα έξοδα ή και τυχόν έσοδα) - Απαραίτητο το Βιβλίο ταμείου.

3. Πρωτόκολλο παράδοσης του απερχόμενου ΔΣ - Παραλαβή των οικονομικών (χρήματα, βιβλιάριο τραπέζης, μπλοκάκια) και του αρχείου του συλλόγου.

4. Πρακτικό Αρχαιρεσιών ΓΣ - Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής - Κατάλογος Μελών (με σημειωμένα τα ταμειακά εντάξει) - Οικονομικός απολογισμός 5ετίας - Μέλη ΔΣ 5ετίας (ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις)

5. Ενέργειες νομιμοποίησης της Αδελφότητας (ενημέρωση του ΔΣ από την πρόεδρο για όσα έγιναν και τι άλλο μένει)

6. Έγγραφα προς Πανηπειρωτική για νέο ΔΣ και θέμα συνδρομής της Αδελφότητας.

7. Προετοιμασία πανηγυριού Αγίας Παρασκευής ( πούλμαν - ενημέρωση από Σ. Παπαδημητρίου).

8. Προγραμματισμός δράσης (τουλάχιστον για το καλοκαίρι... τι και τι μπορούμε να κάνουμε στο χωριό εκτός από το πανηγύρι)

Προσκαλούνται να παραβρεθούν και οι αντιπρόσωποι στην Πανηπειρωτική αλλά και όποιο άλλο μέλος της Αδελφότητας το επιθυμεί να λάβει μέρος.

Αν υπάρχουν και άλλα θέματα, ενημερώστε με για να τα εντάξουμε στην ημερήσια διάταξη.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μαρία Λαμπρίδου

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.078 δευτερόλεπτα

Πες Το

adelfotita - 27/02/2019 - 19:31

Παρακαλώ δηλώστε άμεσα στα μέλη του ΔΣ της Αδελφότητας πόσες προσκλήσεις θέλετε για το χορό της Κυριακής. Έχουμε ήδη αρκετές συμμετοχές, όπως και προσφορά ενός ρολογιού 150 ευρώ για κλήρωση σε όσους έρθουν από τον συγχωριανό κ. Βαγγέλη Μάκο!

Μαριορή - 21/12/2018 - 00:22

Με λύπη ενημερώνουμε τους χωριανούς για την απώλεια του μπάρμπα Χρίστου Καττή. Καλό ταξίδι μπάρμπα Χρίστο,θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά, στα εγγόνια και σε όλους τους συγγενείς.

Μαριορή - 03/10/2018 - 23:47

Στις προθέσεις της Αδελφότητας των απανταχού Πολυδροσιτών είναι να οργανώσει εκδρομή με πούλμαν στο χωριό για το τριήμερο του Αγίου Δημητρίου. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να το δηλώσουν ως τις 8 Οκτ στην Κλεοπάτρα Σβανά.

Μαριορή - 21/05/2018 - 00:43

Νέο ΔΣ Αδελφότητας:Αναγνωστοπούλου Γιάννα, Διόχνος Γιώργος, Διώχνου, Σωτηρία, Λαμπρίδης Αλέξανδρος, Λαμπρίδου Μαρία, Σβανά Κλεοπάτρα, Τσόδουλος Γιώργος. Η συγκρότηση σε σώμα θα γίνει αύριο το βράδυ στις 8 στην Πανηπειρωτική.

Μαριορή - 19/05/2018 - 22:22

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/5/2018 Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ. ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Κυριακή
24
Μαρτίου
2019
Ανατ.: 06.29
Δύση: 18.41
Σελήνη
17 ημερών
Κυριακή Β' Νηστειών, Γρηγορίου Παλαμά, Αρτέμωνος και Ζαχαρίου των οσίων, Παρθενίου
1078
Εκθρόνιση του Αυτοκράτορα Μιχαήλ Ζ΄ Δούκα.
1449
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν την Άρτα και προβαίνουν σε θηριωδίες κατά των Ελλήνων κατοίκων.
1657
Οι Τούρκοι σκοτώνουν τον πατριάρχη Παρθένιο Γ΄ από την Χίο.
1821
Οι Μανιάτες και οι Μεσσήνιοι επαναστάτες δίνουν τον όρκο της Ελευθερίας.
1854
Ο Γεώργιος Φιλάρετος υψώνει την Σημαία της Επαναστάσεως στην Πλατανιά.

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία

Εγγραφή

Εγγραφή στην ηλεκτρονική λίστα αλληλογραφίας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί και να μειώσει έτσι το κόστος του συλλόγου για αποστολή ταχυδρομικώς αλληλογραφία. Εφόσον εγγραφείτε η αλληλογραφία θα σας αποστέλετε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση που δηλώσατε.

Τελευταίες Συζητήσεις

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com