Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

2019 με πολλά χ...
View Image Download
Εθνική Εορτή
View Image Download
25 Μαρτίου 1969
View Image Download
πικραλίδα
View Image Download
Ποταμός Καλαμάς
View Image Download

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Περισσότερα
4 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3144 από Μαριορή
Σύμφωνα με απόφαση που έχουμε ήδη πάρει, την ερχόμενη Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014, θα γίνει η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ. Η ώρα από το προεδρείο ορίστηκε για τις 17.00 και τόπος η ταβέρνα του Χ. Μαρτίνη, Πατησίων 289 (στον κήπο).

Βασικά θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Υπογραφή πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης (με ευθύνη της Γ. Γραμματέως) Απαραίτητο το Βιβλίο Πρακτικών και η στρογγυλή σφραγίδα της Αδελφότητας.

2. Οικονομικός απολογισμός τελευταίου μήνα από τον ταμία μας (αναλυτικό σημείωμα με όλα τα έξοδα ή και τυχόν έσοδα) - Απαραίτητο το Βιβλίο ταμείου.

3. Πρωτόκολλο παράδοσης του απερχόμενου ΔΣ - Παραλαβή των οικονομικών (χρήματα, βιβλιάριο τραπέζης, μπλοκάκια) και του αρχείου του συλλόγου.

4. Πρακτικό Αρχαιρεσιών ΓΣ - Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής - Κατάλογος Μελών (με σημειωμένα τα ταμειακά εντάξει) - Οικονομικός απολογισμός 5ετίας - Μέλη ΔΣ 5ετίας (ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις)

5. Ενέργειες νομιμοποίησης της Αδελφότητας (ενημέρωση του ΔΣ από την πρόεδρο για όσα έγιναν και τι άλλο μένει)

6. Έγγραφα προς Πανηπειρωτική για νέο ΔΣ και θέμα συνδρομής της Αδελφότητας.

7. Προετοιμασία πανηγυριού Αγίας Παρασκευής ( πούλμαν - ενημέρωση από Σ. Παπαδημητρίου).

8. Προγραμματισμός δράσης (τουλάχιστον για το καλοκαίρι... τι και τι μπορούμε να κάνουμε στο χωριό εκτός από το πανηγύρι)

Προσκαλούνται να παραβρεθούν και οι αντιπρόσωποι στην Πανηπειρωτική αλλά και όποιο άλλο μέλος της Αδελφότητας το επιθυμεί να λάβει μέρος.

Αν υπάρχουν και άλλα θέματα, ενημερώστε με για να τα εντάξουμε στην ημερήσια διάταξη.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μαρία Λαμπρίδου

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.200 δευτερόλεπτα

Πες Το

Μαριορή - 15/04/2019 - 21:59

Η Αδελφότητα βραβεύει με απόφαση του ΔΣ που ανακοινώσαμε στη χτεσινή Γενική Συνέλευση, τον Νικόλαo Ράπελλα, γιο του συγχωριανού μας Δημήτρη Ράπελλα και τον Ηλία Ρωμανό, γιο της εκ Πολυδρόσου Βαγγελιώς Μαρτίνη για την προσφορά τους στο polydroso.gr

Μαριορή - 13/04/2019 - 23:49

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ, 14 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ, Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ. ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ, ΠΑΤΗΣΙΩΝ 289, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ, ΩΡΑ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

adelfotita - 27/02/2019 - 19:31

Παρακαλώ δηλώστε άμεσα στα μέλη του ΔΣ της Αδελφότητας πόσες προσκλήσεις θέλετε για το χορό της Κυριακής. Έχουμε ήδη αρκετές συμμετοχές, όπως και προσφορά ενός ρολογιού 150 ευρώ για κλήρωση σε όσους έρθουν από τον συγχωριανό κ. Βαγγέλη Μάκο!

Μαριορή - 21/12/2018 - 00:22

Με λύπη ενημερώνουμε τους χωριανούς για την απώλεια του μπάρμπα Χρίστου Καττή. Καλό ταξίδι μπάρμπα Χρίστο,θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά, στα εγγόνια και σε όλους τους συγγενείς.

Μαριορή - 03/10/2018 - 23:47

Στις προθέσεις της Αδελφότητας των απανταχού Πολυδροσιτών είναι να οργανώσει εκδρομή με πούλμαν στο χωριό για το τριήμερο του Αγίου Δημητρίου. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να το δηλώσουν ως τις 8 Οκτ στην Κλεοπάτρα Σβανά.

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Κυριακή
26
Μαΐου
2019
Ανατ.: 06.05
Δύση: 20.45
Τελευταίο Τέταρτο
Κυριακή της Σαμαρείτιδος, Κάρπου και Αλφαίου, Αλεξάνδρου
1794
Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν στη Σμύρνη τον νεομάρτυρα Αλέξανδρο από τη Θεσσαλονίκη.
1821
Οι Υδραίοι διορίζουν τον Γιακουμάκη Τομπάζη Αρχιναύαρχο του Στόλου κατά τον αγώνα εναντίον των Τούρκων.
Σύσταση της Γερουσίας της Πελοποννήσου από την Συνέλευση των Καλτεζών.
1826
Οι υπερασπιζόμενοι την μονή Βαρνάκοβας Έλληνες πραγματοποιούν ηρωική έξοδο.
1919
Αρχίζει η αντικατάσταση των ελληνικών μονάδων του Εκστρατευτικού Σώματος στη Μεσημβρινή Ρωσία από ρουμανικά στρατεύματα.
1941
Ο στρατηγός Φρέιμπεργκ διατάζει την εκκένωση της Κρήτης.
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τις Μουρνιές Χανίων.

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία

Εγγραφή

Εγγραφή στην ηλεκτρονική λίστα αλληλογραφίας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί και να μειώσει έτσι το κόστος του συλλόγου για αποστολή ταχυδρομικώς αλληλογραφία. Εφόσον εγγραφείτε η αλληλογραφία θα σας αποστέλετε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση που δηλώσατε.

Τελευταίες Συζητήσεις

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com