Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

Ποταμός Καλαμάς
View Image Download
Η χιονισμένη Νε...
View Image Download
Ψάρεμα πέστροφα...
View Image Download
Η αναγέννηση τη...
View Image Download
Ντιντιλίνα. Σπά...
View Image Download

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Περισσότερα
3 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 3 Χρόνια 4 Μήνες πριν #3209 από Μαριορή
Μαριορή δημιούργησε το θέμα: ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ
ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ
ΠΙΘΑΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ

Ανακοινώνουμε πως η τακτική συνεδρίαση του Νοεμβρίου, που ήταν προγραμματισμένη για την πρώτη Τρίτη του μήνα, ώρα 5, αναγκαστικά θα αναβληθεί για τα τέλη του μήνα. Αφενός απουσιάζει εκτός Αθήνας ο ταμίας μας (και τα θέματα που μας απασχολούν αυτή την περίοδο είναι κυρίως τα οικονομικά) και αφετέρου ένα ακόμη μέλος δήλωσε αδυναμία για τη συγκεκριμένη ημέρα, δηλαδή τις Τρίτες. Έτσι θα πρέπει να διερευνήσουμε τη δυνατότητα ορισμού άλλης ημέρας και κυρίως να περιμένουμε την επιστροφή του Γιώργου από το χωριό.

Σήμερα στη συνεστίαση από παλιά μέλη του ΔΣ μας ζητήθηκε αλλαγή και στην ώρα. Να το βάλουμε αργότερα, στις 8 το βράδυ. Για να μπορούν να έρχονται και εκείνοι. Θα το συζητήσουμε και αυτό ως ΔΣ. Όμως ήδη τους εξηγήσαμε πως πλέον η Αδελφότητα έχει γραφείο για τις συνεδριάσεις της, στην Κλεισθένους 15, στην Πανηπειρωτική, το οποίο δεν μπορούμε να το χρησιμοποιούμε τόσο βραδινές ώρες. Υπάρχει θυρωρός στο κτίριο αλλά ως τις 9 το βράδυ. Μετά το μέγαρο κλείνει. Καθώς επέμεναν πως μπορούμε να κάνουμε συνεδρίαση αλλού, εξηγήσαμε και πάλι πως ούτε ιδιωτικούς χώρους μπορούμε να χρησιμοποιούμε, γιατί τότε ο κάθε συγχωριανός θα ζητήσει το ίδιο, να συνεδριάζουμε στο μαγαζί του ή στο σπίτι του, προκειμένου να παρακολουθεί τη συνεδρίαση, ούτε και να να ξαναγυρίσουμε στις συνεδριάσεις σε ταβέρνες. Το να δώσουμε ένα ραντεβού σε άλλο χώρο για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, ευχαρίστως. Οι συνεδριάσεις μας όμως σύμφωνα με το χρησιδάνειο που υπογράψαμε με την Πανηπειρωτική οφείλουν να γίνονται στο γραφείο που μας παραχώρησε.

Επιπλέον όπως διαπιστώσαμε αυτούς τους μήνες, ξεκινώντας τις συνεδριάσεις στο χώρο ταβέρνας και μετά πηγαίνοντας το Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη στο νέο μας γραφείο, υπάρχει διαφορά και στην ποιότητα των εργασιών. Στην ταβέρνα περνούσαν 4 ώρες και ελάχιστα αποτελέσματα είχαμε, στο γραφείο μέσα σε 1 ή το πολύ 1,5 ώρα διευθετούμε πολλά περισσότερα θέματα. Υπάρχει επίσης πιο εύκολη πρόσβαση αφού το γραφείο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Ομόνοια. Και σημειώνω εδώ ότι άλλα μέλη του ΔΣ μένουν στους Αγίους Αναργύρους και άλλα μένουμε στο Παλιό Φάληρο και στη Νέα Σμύρνη. Μοιράζουμε λοιπόν την απόσταση.

Παρόλα αυτά εμείς ως ΔΣ θα συζητήσουμε την πρόταση και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Γιατί η παρουσία και άλλων μελών στις συνεδριάσεις είναι ευπρόσδεκτη και χρήσιμη.
Τελευταία διόρθωση: 3 Χρόνια 4 Μήνες πριν από Μαριορή.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
3 Χρόνια 4 Μήνες πριν #3212 από Μαριορή
Μαριορή απάντησε στο θέμα: ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ
Η τακτική συνεδρίαση του Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί όπως είχαμε προαναγγείλει αυτή την Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014, ώρα 17.30, στο γραφείο μας στην Πανηπειρωτική (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος).
1. Βασικό θέμα συνεδρίασης θα είναι τα οικονομικά μας - φορολογικές υποχρεώσεις - βιβλίο ταμείου - τιμολόγια, αποδείξεις εσόδων και εξόδων
2. Πληρωμή συνδρομής στην Πανηπειρωτική
3. Πίτα του Ηπειρώτη - διερεύνηση πιθανότητας συμμετοχής της Αδελφότητας
4. Απολογισμός Αρτοκλασίας
5. Προγραμματισμός εκδηλώσεων επόμενης περιόδου (Χριστούγεννα, αποκριάτικος χορός)

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.064 δευτερόλεπτα

Πες Το

Μαριορή - 26/12/2017 - 12:02

Η κηδεία της θείας Αναστασίας Κ. Διώχνου (το γένος Μαρτίνη) θα γίνει την Τετάρτη, 27/12, ώρα 16.30, στο νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων.

Μαριορή - 22/12/2017 - 15:05

Η κηδεία θα γίνει μάλλον την Τετάρτη. Ώρα και νεκροταφείο θα μάθουμε αργότερα.

Μαριορή - 21/12/2017 - 23:24

Καλό ταξίδι, θεία Τασία, αγαπημένη μας Τσίτσω και γνωστή και σεβαστή από όλους ως Καπα - Δέλταινα. Θερμά συλλυπητήρια στο Θωμά, στη Σοφία, στον Τάκη και στη Χαρούλα. Να ζήσουν να θυμούνται τη μανούλα τους και να πάρουν τα χρόνια της.

Μαριορή - 04/12/2017 - 21:29

Έφυγε η συγχωριανή μας η Μαίρη Μαρτίνη (του Παύλου). Οικογένειά δική της δεν είχε. Την κηδεία ανέλαβε κάποιος συγγενής και παρακαλώ ενημερώστε όσους μπορείτε για το τελευταίο αντίο. Πέμπτη, ώρα 10.15 στην εκκλησία του νεκροταφείου Ζωγράφου.

Μαριορή - 23/10/2017 - 21:22

Πολλές ευχές στο Γιώργο και στην Πωλίνα Τσόδουλου που πάντρεψαν το γιο τους, Βασίλη. Να τους ζήσουν τα νιόγαμπρα, βίο ανθόσπαρτο να έχουν και καλούς απογόνους!

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Πέμπτη
22
Μαρτίου
2018
Ανατ.: 06.32
Δύση: 18.39
Σελήνη
5 ημερών
Πέμπτη του Μεγάλου Κανόνος, Βασιλείου ιερομάρτυρος, Καλλινίκης και Βασιλίσσης μαρτύρων
1821
Οι Δεληγιανναίοι κηρύσσουν την Επανάσταση στα Λαγκάδια Αρκαδίας.
1829
Υπογραφή του Πρωτοκόλλου του Λονδίνου, με το οποίο προτείνεται η ίδρυσις Ελληνικού Κράτους.
1919
Το 3ο και 5/42 Ελληνικά ΣΠ συνάπτουν σκληρή μάχη στην Κουμπάνκα - Μαλ Μπουγιαλίκ βόρεια της Οδησσού.

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία

Εγγραφή

Εγγραφή στην ηλεκτρονική λίστα αλληλογραφίας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί και να μειώσει έτσι το κόστος του συλλόγου για αποστολή ταχυδρομικώς αλληλογραφία. Εφόσον εγγραφείτε η αλληλογραφία θα σας αποστέλετε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση που δηλώσατε.

Τελευταίες Συζητήσεις

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com