Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

Ποταμός Καλαμάς
View Image Download
Η χιονισμένη Νε...
View Image Download
Ψάρεμα πέστροφα...
View Image Download
Η αναγέννηση τη...
View Image Download
Ντιντιλίνα. Σπά...
View Image Download

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ (3/2/2015)

Περισσότερα
3 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3219 από Μαριορή
Μαριορή δημιούργησε το θέμα: ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ (3/2/2015)
ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ (μήνας Φεβρουάριος)

Θυμίζω ότι αύριο, πρώτη Τρίτη του μήνα, ώρα 17.00, είναι η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της Αδελφότητας. Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, Πανηπειρωτική.

Το θέμα που βασικά θα μας απασχολήσει είναι ο "χορός" στις 8 Φλεβάρη. Που θα γίνει μεν αλλά με τη μορφή της συνεστίασης, χωρίς κλαρίνα.

Επίσης άλλες εκδηλώσεις για το προσεχές διάστημα. (θέατρο, ημερίδα διατροφής, πίτα του Ηπειρώτη, εκδρομή, επίσκεψη στην Ακρόπολη και σε μουσεία)

Ένα ξεχωριστό θέμα είναι η κατάρρευση λόγω ανέμων του πλέγματος που είχαμε τοποθετήσει στην αυλή του παλιού σχολείου του χωριού μας. (ενημέρωση από τον ταμία που πήγε στο χωριό πρόσφατα και αποφάσεις τι θα κάνουμε)

Και σταθερά τα οικονομικά και η είσπραξη των συνδρομών του 2015 από τα μέλη.

Αν κάποιος έχει και μπορεί να φέρει και λίγο τσιπουράκι. Εκείνη την ώρα είναι κλειστά τα καλοριφέρ του μεγάρου και χτυπάνε τα δόντια μας από το κρύο.

Φωτογραφίες από την συνεδρίαση του Γενάρη και την κοπή πίτας του ΔΣ. Παραβρέθηκαν εκτός από το ΔΣ και ο αντιπρόσωπός μας στην Πανηπειρωτική, Γιώργος Διώχνος, καθώς και η κορούλα του η Σωτηρία. Είναι χαρά μας όταν στις συνεδριάσεις έρχονται και άλλοι συγχωριανοί!

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.065 δευτερόλεπτα

Πες Το

Μαριορή - 26/12/2017 - 12:02

Η κηδεία της θείας Αναστασίας Κ. Διώχνου (το γένος Μαρτίνη) θα γίνει την Τετάρτη, 27/12, ώρα 16.30, στο νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων.

Μαριορή - 22/12/2017 - 15:05

Η κηδεία θα γίνει μάλλον την Τετάρτη. Ώρα και νεκροταφείο θα μάθουμε αργότερα.

Μαριορή - 21/12/2017 - 23:24

Καλό ταξίδι, θεία Τασία, αγαπημένη μας Τσίτσω και γνωστή και σεβαστή από όλους ως Καπα - Δέλταινα. Θερμά συλλυπητήρια στο Θωμά, στη Σοφία, στον Τάκη και στη Χαρούλα. Να ζήσουν να θυμούνται τη μανούλα τους και να πάρουν τα χρόνια της.

Μαριορή - 04/12/2017 - 21:29

Έφυγε η συγχωριανή μας η Μαίρη Μαρτίνη (του Παύλου). Οικογένειά δική της δεν είχε. Την κηδεία ανέλαβε κάποιος συγγενής και παρακαλώ ενημερώστε όσους μπορείτε για το τελευταίο αντίο. Πέμπτη, ώρα 10.15 στην εκκλησία του νεκροταφείου Ζωγράφου.

Μαριορή - 23/10/2017 - 21:22

Πολλές ευχές στο Γιώργο και στην Πωλίνα Τσόδουλου που πάντρεψαν το γιο τους, Βασίλη. Να τους ζήσουν τα νιόγαμπρα, βίο ανθόσπαρτο να έχουν και καλούς απογόνους!

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Πέμπτη
22
Μαρτίου
2018
Ανατ.: 06.32
Δύση: 18.39
Σελήνη
5 ημερών
Πέμπτη του Μεγάλου Κανόνος, Βασιλείου ιερομάρτυρος, Καλλινίκης και Βασιλίσσης μαρτύρων
1821
Οι Δεληγιανναίοι κηρύσσουν την Επανάσταση στα Λαγκάδια Αρκαδίας.
1829
Υπογραφή του Πρωτοκόλλου του Λονδίνου, με το οποίο προτείνεται η ίδρυσις Ελληνικού Κράτους.
1919
Το 3ο και 5/42 Ελληνικά ΣΠ συνάπτουν σκληρή μάχη στην Κουμπάνκα - Μαλ Μπουγιαλίκ βόρεια της Οδησσού.

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία

Εγγραφή

Εγγραφή στην ηλεκτρονική λίστα αλληλογραφίας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί και να μειώσει έτσι το κόστος του συλλόγου για αποστολή ταχυδρομικώς αλληλογραφία. Εφόσον εγγραφείτε η αλληλογραφία θα σας αποστέλετε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση που δηλώσατε.

Τελευταίες Συζητήσεις

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com