Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

2019 με πολλά χ...
View Image Download
Εθνική Εορτή
View Image Download
25 Μαρτίου 1969
View Image Download
πικραλίδα
View Image Download
Ποταμός Καλαμάς
View Image Download

ΕΚΛΟΓΙΚΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΥ

  • Alexandros
  • Το Άβαταρ του/της Alexandros Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2295 από Alexandros
Πραγματοποιήθηκε χθες η εκλογικοαπολογιστική συνέλευση του ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ. Η συνέλευση χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη συμμετοχή μελών (79) και την ουσιαστική συζήτηση για θέματα του χωριού και του Συλλόγου. Η συνέλευση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τους αποθανώντες συγχωριανούς. Πρόεδρος της Συνέλευσης ομόφωνα εκλέχτηκε ο Χρήστος Μαρτίνης, πρώην Νομάρχης Ιωαννίνων. Γραμματέας της Συνέλευσης η αρχαιολόγος Ειρήνη Σβανά. Ο Πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. Αλέξανδρος Λαμπρίδης ανέγνωσε τον απολογισμό ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα, όπως κι ο προϋπολογισμός. Πολλοί συγχωριανοί έλαβαν το λόγο με ερωτήσεις, τοποθετήσεις, προτάσεις σε δμιουργικό και διαλογικό κλίμα. Η συνέλευση κατέληξε στην εκλογή των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής. Για το Δ.Σ. επανεκλέχτηκαν οι Βαγγέλης Σουλούτας κι Αλέξανδρος Λαμπρίδης ενώ εκλέχτηκαν ως νέα μέλη οι Λουκάς Μάκος, Κατερίνα Μαρτίνη και Βασίλης Μάκος. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή επανεκλέχτηκαν οι Γεώργιος Ράπελας, Θωμάς Φώτσης και ως νέο μέλος η Μυρσίνη Παπαγιαννάκη. Η πρώτη συνεδρίαση των μελών του νέου Δ.Σ. για συγκρότηση σε σώμα, αργά τη νύχτα της Κυριακής, δεν ολοκληρώθηκε και θα συνεχισθεί τη Δευτέρα για να καταλήξει στην οριστική σύνθεση και συγκρότηση του νέου Δ.Σ. που συνοδεύεται από τις προσδοκίες και τις ευχές όλων για καλή κι άξια θητεία.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.668 δευτερόλεπτα

Πες Το

adelfotita - 08/11/2020 - 11:22

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2020Η Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών της Αδελφότητας.

adelfotita - 04/07/2020 - 16:25

Αύριο το πρωί, 5/7, στις 11 π.μ., θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ της Αδελφότητας και η συγκρότησή του σε σώμα. Πατησίων 289, ταβέρνα Μαρτίνη. Είναι ευπρόσδεκτοι να την παρακολουθήσουν όλοι οι συγχωριανοί μας.

adelfotita - 03/06/2020 - 19:16

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020, ΩΡΑ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ. Στον κήπο της ταβέρνας του συγχωριανού μας Κ. Μαρτίνη, Πατησίων 289. Είναι ανάγκη να είστε εκεί τώρα που οι μεγάλοι δυσκολεύονται...

Μαριορή - 05/03/2020 - 23:44

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΜΑΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ!

Μαριορή - 02/02/2020 - 10:19

11.30 ραντεβού στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Και στις 13.00 καφεδάκι στα πέριξ καφενεδάκια. Σας περιμένουμε!

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Σάββατο
28
Νοεμβρίου
2020
Ανατ.: 07.31
Δύση: 17.00
Σελήνη
12 ημερών
Στεφάνου οσιομάρτ., Ειρηνάρχου
1915
Μετά την προέλαση των Γερμανών, ο βασιλιάς των Σέρβων Πέτρος με τα λείψανα του σερβικού στρατού καταφεύγει στην Κέρκυρα.

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία

Εγγραφή

Εγγραφή στην ηλεκτρονική λίστα αλληλογραφίας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί και να μειώσει έτσι το κόστος του συλλόγου για αποστολή ταχυδρομικώς αλληλογραφία. Εφόσον εγγραφείτε η αλληλογραφία θα σας αποστέλετε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση που δηλώσατε.

Τελευταίες Συζητήσεις

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com