Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

2
View Image Download
2019 με πολλά χ...
View Image Download
Εθνική Εορτή
View Image Download
25 Μαρτίου 1969
View Image Download
πικραλίδα
View Image Download

Αναβάθμιση ιστοσελίδας

Περισσότερα
8 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3088 από nikos
Αναβάθμιση ιστοσελίδας δημιουργήθηκε από nikos
Μετά απο 4 χρόνια περίπου αναβαθμίστηκε η ιστοσελίδα στην τελευταία έκδοση.
Αυτό έγινε γιατί κατέστει αναγκαίο να προστατευτεί η ιστοσελίδα και ο server γενικότερα απο τρύπες ασφαλείας και απο επιθέσεις.

Στην ουσιά η ιστοσελίδα σβήστηκε και ξαναγράφτηκε απο την αρχή, οι καινούργιες εκδόσεις των προγραμμάτων που χρησιμοποιεί η σελίδα εγκαταστάθηκαν, και όσα προγράμματα δεν ήταν συμβατά με την καινούργια έκδοση αντικαταστάθηκαν απο άλλα.

Τι έγινε:

-Μεταφέρθηκαν όλοι οι χρήστες στην καινούργια σελίδα
Σημείωση: Υπάρχει περίπτωση κάποιοι χρήστες να μην μεταφέρθηκαν, ή να σβήστηκαν. Θεωρητικά είναι όλοι, παρόλαυτά αν δεν μπορείτε να κάνετε Είσοδο, απλά δημιουργήστε ένα καινούργιο προφιλ
-Μεταφέρθηκαν όλες οι συζητήσεις.
-Μεταφέρθηκαν όλα τα κείμενα (εκκλησία κλπ). Εδώ μπορεί να χρειαστούν κάποιες παρεμβάσεις γιατί έχει αλλάξει ο τρόπος που φαίνονται στην σελίδα.
-Προστέθηκε καινούργιο Πές Το. Επειδή υπάρχει πρόβλημα με Ρώσους/Κινέζους κλπ που γράφουν στο Πες Το διαφημίσεις για Viagra κλπ, πρέπει να κάνετε Είσοδο για να γράψετε, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί μια λύση η μια καινούργια εφαρμογή που θα λύνει το πρόβλημα.
-Προστέθηκε καινούργια εφαρμογή για τις φωτογραφίες. Επειδή η "Φωτογραφία της Μέρας" χανόταν (δεν μπορούσε κάποιος να δεί παλιότερες φωτογραφίες) είναι προτιμότερο να υπάρχουν όλες και να προσθέτουμε κάθε μέρα και καινούργια, αλλά να φαίνονται και οι παλιές.
κλπ κλπ κλπ..

Η ιστοσελίδα προς το παρόν είναι σε δοκιμαστική λειτουργία. Αυτό σημαίνει οτι κάποια πράγματα μπορεί να μην παίζουν όπως θα έπρεπε ή έχουν προβλήματα... Ότι προβλήματα βρείτε γράφτε τα εδώ σαν απάντηση.....

Υ.Γ. Η παλιά ιστοσελίδα θα υπάρχει για λίγο καιρό στο www.polydroso.gr/old_polydroso , αλλά θα σβηστεί απ τον καινούργιο χρόνο.

Νίκος Ράπελλας! B)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.107 δευτερόλεπτα

Πες Το

adelfotita - 27/11/2021 - 20:30

Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών της Αδελφότητας και των απανταχού Πολυδροσιτών: Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, Άγιος Δημήτριος Πολυδρόσου

adelfotita - 02/09/2021 - 08:51

Έφυγε η μακροβιότερη συγχωριανή μας, η Όλγα Ντάσκα το γένος Μαρτίνη. Σχεδόν 110 ετών. Καλό της ταξίδι και θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της.

adelfotita - 26/06/2021 - 16:09

ΑΥΡΙΟ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, ΩΡΑ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 289, ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ, Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑΣ.

adelfotita - 26/06/2021 - 16:04

Τα θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους της Αδελφότητας στο μέλος της Ελεγκτικής μας επιτροπής κ. Χρήστο Αναγνωστόπουλο (του Ιωάννη) για το θάνατο του αδελφού του Γιώργου Αναγνωστόπουλου. Η κηδεία θα γίνει αύριο στους Αγίους Θεοδώρους, ώρα 14.00.

adelfotita - 03/05/2021 - 01:02

Έφυγε από κοντά μας η αγαπημένη μας συγχωριανή η θεία Κατέρω Διώχνου, σύζυγος του Νικόλα Διώχνου. Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της, Αρετή και Γιάννη. Να ζήσουν να θυμούνται τη μανούλα τους.

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Παρασκευή
28
Ιανουαρίου
2022
Ανατ.: 07.45
Δύση: 17.37
Σελήνη
25 ημερών
Εφραίμ του Σύρου, Παλλαδίου οσίου, Ιακώβου οσίου, Χάριτος μάρτυρος
1826
Ο Μιαούλης καταναυμαχεί τον τουρκικό στόλο κατά τη ναυμαχία του Αράξου.
1897
Ο λαός της Σητείας και της Ιεράπετρας Λασιθίου ζητάει με ψήφισμά του την Ένωση με την μητέρα Ελλάδα.

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία

Εγγραφή

Εγγραφή στην ηλεκτρονική λίστα αλληλογραφίας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί και να μειώσει έτσι το κόστος του συλλόγου για αποστολή ταχυδρομικώς αλληλογραφία. Εφόσον εγγραφείτε η αλληλογραφία θα σας αποστέλετε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση που δηλώσατε.

Τελευταίες Συζητήσεις

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com