Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣ...
View Image Download

Συνάντηση με το Δήμαρχο Παραμυθιάς

  • ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ
  • Το Άβαταρ του/της ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #2157 από ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ
Συνάντηση με το Δήμαρχο Παραμυθιάς δημιουργήθηκε από ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ
Ο Πρόεδρος του ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ επισκέφθηκε σήμερα το Δήμαρχο Παραμυθιάς κ. Σιώζο. Το πρώτο θέμα που έθεσε είναι η απίστευτη καθυστέρηση στην υλοποίηση της απόφασης παραχώρησης του υπολοίπου του κτιρίου για τις ανάγκες επέκτασης του ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ. Η απόφαση έχει ληφθεί 14 μήνες τώρα αλλά ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΙ! Έξι φορές από το καλοκαίρι ταξιδέψαμε στο Δημαρχείο Παραμυθιάς και μέχρι τώρα έχουμε ακούσει όλες τις παραλλαγές αιτιολογιών για αυτή την καθυστέρηση. Πριν μόλις δύο εβδομάδες πήγαμε ξανά στην Παραμυθιά για το ίδιο θέμα και ο αρμόδιος υπάλληλος είχε δεσμευθεί ότι την ...τότε Δευτέρα, 5 Μαϊου, θα είχε καθαρογραμμένη την απόφαση και θα μας την έστελνε για να την υπογράψουμε. Σήμερα πάλι μας παρέπεμψε στην ...γνωστή Δευτέρα που αυτή τη φορά ...πέφτει στις 26/5/2008. Το γράφουμε γιατί αυτή η Δευτέρα είναι και η καταληκτική της υπομονής σε ενέργειες που παραβιάζουν τους ίδιους τους κανονισμούς λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μια τέτοια ολιγωρία, ανεξάρτητα από ενδεχόμενες προθέσεις, αντικειμενικά δεν σέβεται τους συλλογικούς φορείς του χωριού μας που συνυπέγραψαν το συλλογικό αίτημα προς το Δήμο Παραμυθιάς πριν από 15 μήνες, δεν σέβεται το ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο και την αξιοπιστία των αποφάσεών του. Ο Δήμαρχος μας παρέπεμψε εκ νέου στον αρμόδιο υπάλληλο, λέγοντας ότι θα το διαβιβάσει και ο ίδιος- ό,τι ακριβώς μας είχε πει και τηλεφωνικά πριν είκοσι μέρες. Θέσαμε στο Δήμαρχο και την ανάγκη συνεργασίας για τα αιτήματα και τις τρέχουσες ανάγκες του χωριού και υπάρχει η δέσμευση για συνάντηση μαζί του, με τους εκπροσώπους των συυλλογικών φορέων του χωριού μας, σε τρεις εβδομάδες με αυτά τα θέματα. Ενημερώσαμε, τέλος, το Δήμαρχο για τη σύσκεψη ενημέρωσης για το πρόγραμμα ΠΙΝΔΟΣ που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στους Φιλιάτες- πρόγραμμα όπου εντάσσεται και το χωριό μας, θεωρώντας ότι η υλοποίηση πρέπει να εδράζεται στη συμμετοχή των ίδιων των χωριών που άπτονται των δράσεων του προγράμματος.

Στη συνέχεια η αρμόδια για τα Πολιτιστικά του Δήμου Παραμυθιάς κα. Αρτεμησία Παπαδοπούλου μας επέδειξε τους χώρους και τον εξοπλισμό της νέας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Παραμυθιάς, χώρος που χρησιμοποιείται για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και εκθέσεων. Συζητήθηκε η καλύτερη συνεργασία στον πολιτιστικό τομέα με την ενδεχόμενη μελλοντικά συνεργασία στη διοργάνωση εκδηλώσεων.
Last edit: 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν by .

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.107 δευτερόλεπτα

Πες Το

adelfotita - 24/10/2023 - 11:34

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ ΓΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ.

adelfotita - 20/10/2023 - 15:39

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι η Γιαννούλα Διώχνου (το γένος Μάκου). Ζούσε στον Καναδά κι εκεί θα γίνει και η κηδεία. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της, Κώστα Διώχνο και τον γιο τους Νίκο.

adelfotita - 15/01/2023 - 12:15

ΧΟΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ 19 ΦΛΕΒΑΡΗ, 12.30 ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΟΥ!ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 238.

adelfotita - 31/12/2022 - 01:45

30/12/22 "Έφυγε" σήμερα η Βασιλική Δρόσου, το γένος Λαμπρίδη. Ετών 100. Η κηδεία θα γίνει αύριο, ώρα 12 το μεσημέρι, στο Κάτω Ζάλογγο όπου και διέμενε με τον γιο της Γιάννη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της και καλό της ταξίδι...

adelfotita - 10/09/2022 - 11:04

"Έφυγε" ο Σταύρος Μαρτίνης, ο αγαπημένος μας Τσιαβέλης. Αυτή την ώρα η κηδεία του στον Αη - Δημήτρη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Πέμπτη
25
Απριλίου
2024
Ανατ.: 06.37
Δύση: 20.15
Σελήνη
16 ημερών
Μάρκου του Απόστολου και Ευαγγελιστή, Μάρκου του Ευαγγελιστού
1821
Επαναστατικά τμήματα εισέρχονται στην Αθήνα και υψώνουν τη Σημαία της Επαναστάσεως.
1919
Το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης διατάσσει την I Μεραρχία να μεταφερθεί στη Μικρά Ασία προς κατάληψη της Σμύρνης και της περιοχής της.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική.
Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν τον ισθμό της Κορίνθου.

Τελευταίες Συζητήσεις

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com