Οκτώβριος 2007. Το POLYDROSO.GR έχει γενέθλια! Η ιστοσελίδα του Πολυδρόσου κλείνει ένα χρόνο στο ταξίδι της στο διαδίκτυο. Ήταν καλοκαίρι του 2006 όταν οι συλλογικοί φορείς του χωριού μας, η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ και ο ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ, στις πρώτες αποφάσεις των τότε μόλις νεοεκλεγμένων Δ.Σ., έθεσαν σαν προτεραιότητα την από κοινού δημιουργία ιστοσελίδας. Το domain name κατοχυρώθηκε τον Αύγουστο και, χάρη στη δραστηριοποίηση δύο νέων συγχωριανών - του Νίκου Ράπελλα και του Ηλία Ρωμανού- στις 4 Οκτωβρίου 2006 ο admin εγγραφόταν ως πρώτο μέλος στην πολυδροσίτικη ιστοσελίδα.

 

Ένα χρόνο μετά το POLYDROSO.GR φιλοξενεί ήδη 95 εγεγραμμένα μέλη και πλήθος επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η αρχική τεχνική βάση γρήγορα απέκτησε περιεχόμενο με πρωτοβουλίες, συνεργασίες και συσκέψεις συγχωριανών, η δομή, τα κείμενα και τα υλικά της ιστοσελίδας διαρκώς εμπλουτίζονται, η επισκεψιμότητα στο forum είναι εντυπωσιακή και διαρκώς αυξανόμενη, το ίδιο και η καθημερινή συμμετοχή στο chat. Η ιστοσελίδα μας αποτελεί ένα διαρκές, ολοζώντανο τόπο συνάντησης των απανταχού Πολυδροσιτών, ένα χώρο αλληλοενημέρωσης και επικοινωνίας, αποτελώντας ένα από τους σημαντικότερους καρπούς των συλλογικών μας φορέων τα τελευταία χρόνια, ένα από τους καλύτερους καρπούς της κοινής τους πορείας.

 

Χάρη στις καθημερινές μας διαδικτυακές συναντήσεις συναντιόμαστε συχνότερα κι από κοντά μεταξύ μας. Στη μεγάλη επιτυχία του ετήσιου χορού της Αδελφότητας και της πρώτης εκδήλωσης του Φιλοπρόοδου στην Αθήνα (τότε που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η ιστοσελίδα στην "ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ") συνέβαλε με τον τρόπο της η λειτουργία της ιστοσελίδας. Ανάλογα το POLYDROSO.GR  συμβάλει σε κάθε πολυδροσίτικη μάζωξη και πρωτοβουλία. Και σίγουρα οι φορείς μας, όλοι όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία και την ετήσια λειτουργία της ιστοσελίδας, μπορούν να νιώθουν με τον καλύτερο τρόπο δικαιωμένοι όταν μέσα από τον παρόντα χώρο προκύπτουν και συντονίζονται εξαίρετες συναντήσεις όπως των 30 νέων πολυδροσιτών το Σεπτέμβριο στις 21 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Πάντα τέτοια!

 

Υ.Γ.: Και για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας ετοιμάζουμε μικρή εκδήλωση και party! Ευκαιρία πάλι να ανταμώσουμε και να ξεφαντώσουμε...