Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣ...
View Image Download

ΒΡΑΔΙΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ

  • costagiotis
  • Το Άβαταρ του/της costagiotis Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #2547 από costagiotis
ΒΡΑΔΙΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ δημιουργήθηκε από costagiotis
Σας προσκαλώ όλους στην βραδιά μπαλέτου στις 19&20 Ιουνίου στο ανοιχτό θέατρο του περιβαλοντικού παρκου Αντώνης Τρίτσης στον δήμο ΙΛΙΟΥ, ώρα εναρξης 9.00 μ.μ. Ειναι ένα έργο από το κλασικό ρεπερτόριο που παρουσιάζεται στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου " La fille mal gardee" H κακοφυλαγμένη κόρη, η χορογραφία είναι του Fredereck Ashton, τη διασκεύη για παιδιά ηλικία από τεσσάρων εως δέκα επτά ετών έχω χορογραφίσει εγώ, με τα παιδιά της σχολής μου στο πολιτιστικό κέντρο Αγ. Αναργύρων. Ειναι από τα πρώτα μπαλέτα που πραγματεύεται τη ζωή καθημερινών ανθρώπων. Η κωμική-συναισθηματική υπόθεση αφορά τον έρωτα της χωρικής Λιζ με τον αγρότη Κολάς. Οι δυο νέοι προσπαθούν και τελικά κατορθώνουν να ματαιώσουν τα σχέδια της μητέρας της κοπέλας, η οποία θελει να την παντρέψει με τον Αλάιν, γιο πλούσιου γαιοκτήμονα. Στον ρόλο της κακοφυλαγμένης κόρης τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Ναταλία Μαρτίνη. Παίρνουν μέρος 120 παιδιά ηλικίας από τεσσάρων μέχρι δέκα εφτά χρονων. Επίσης θα πάρουν μέρος και τρεις χορευτές "solist" της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Η είσοδος είναι ελεύθερη .
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • ΦΩΤΕΙΝΗ
  • Το Άβαταρ του/της ΦΩΤΕΙΝΗ
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #2554 από ΦΩΤΕΙΝΗ
Απαντήθηκε από ΦΩΤΕΙΝΗ στο θέμα Απ:ΒΡΑΔΙΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΕΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.119 δευτερόλεπτα

Πες Το

adelfotita - 25/04/2025 - 13:43

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Στις 4 Μάη σας προσκαλούμε σε Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για νέο ΔΣ. Πατησίων 289, ταβέρνα Μαρτίνη. Ώρα 10 το πρωί.

adelfotita - 05/03/2025 - 17:00

Την Παρασκευή, 7/3//2025, στις 11 και 30 θα γίνει η κηδεία του συγχωριανού μας Κώστα Έξαρχου στο νεκροταφείο Αργυρούπολης.

adelfotita - 24/09/2024 - 22:37

Η κηδεία του συγχωριανού μας Τάκη Διώχνου θα γίνει την Πέμπτη 26/9 στις 11:00 στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων. Η ακολουθία στον ναό εντός του νεκροταφείου.

adelfotita - 24/10/2023 - 11:34

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ ΓΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ.

adelfotita - 20/10/2023 - 15:39

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι η Γιαννούλα Διώχνου (το γένος Μάκου). Ζούσε στον Καναδά κι εκεί θα γίνει και η κηδεία. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της, Κώστα Διώχνο και τον γιο τους Νίκο.

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Κυριακή
27
Απριλίου
2025
Ανατ.: 06.36
Δύση: 20.16
Σελήνη
28 ημερών
Κυριακή του Θωμά, Γλυκερίου μάρτυρος, Συμεών, Ποπλίωνος μάρτυρος
1832
Η Ακαρνανία προσαρτάται στο Ελληνικό Κράτος, μετά από απόφαση των Προστάτιδων Δυνάμεων.
1864
Θάνατος του Στρατηγού Μακρυγιάννη.
1941
Γερμανικά στρατεύματα εισέρχονται στην Αθήνα.

Τελευταίες Συζητήσεις

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com