- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
ΒΡΑΔΙΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ
- costagiotis
-
Topic Author
- Νέο Μέλος
-
Less
More
16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2547
by costagiotis
ΒΡΑΔΙΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ was created by costagiotis
Σας προσκαλώ όλους στην βραδιά μπαλέτου στις 19&20 Ιουνίου στο ανοιχτό θέατρο του περιβαλοντικού παρκου Αντώνης Τρίτσης στον δήμο ΙΛΙΟΥ, ώρα εναρξης 9.00 μ.μ. Ειναι ένα έργο από το κλασικό ρεπερτόριο που παρουσιάζεται στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου " La fille mal gardee" H κακοφυλαγμένη κόρη, η χορογραφία είναι του Fredereck Ashton, τη διασκεύη για παιδιά ηλικία από τεσσάρων εως δέκα επτά ετών έχω χορογραφίσει εγώ, με τα παιδιά της σχολής μου στο πολιτιστικό κέντρο Αγ. Αναργύρων. Ειναι από τα πρώτα μπαλέτα που πραγματεύεται τη ζωή καθημερινών ανθρώπων. Η κωμική-συναισθηματική υπόθεση αφορά τον έρωτα της χωρικής Λιζ με τον αγρότη Κολάς. Οι δυο νέοι προσπαθούν και τελικά κατορθώνουν να ματαιώσουν τα σχέδια της μητέρας της κοπέλας, η οποία θελει να την παντρέψει με τον Αλάιν, γιο πλούσιου γαιοκτήμονα. Στον ρόλο της κακοφυλαγμένης κόρης τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Ναταλία Μαρτίνη. Παίρνουν μέρος 120 παιδιά ηλικίας από τεσσάρων μέχρι δέκα εφτά χρονων. Επίσης θα πάρουν μέρος και τρεις χορευτές "solist" της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Η είσοδος είναι ελεύθερη .
- ΦΩΤΕΙΝΗ
-
- Επισκέπτης
-
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2554
by ΦΩΤΕΙΝΗ
Replied by ΦΩΤΕΙΝΗ on topic Απ:ΒΡΑΔΙΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΕΣ
Please Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού to join the conversation.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.771 δευτερόλεπτα