- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΔΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #3123
by Μαριορή
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΔΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ was created by Μαριορή
Συγκροτήθηκε απόψε το νέο ΔΣ της Αδελφότητας των απανταχού Πολυδροσιτών Θεσπρωτίας. Η σύνθεση που ομόφωνα καταλήξαμε είναι η εξής:
Πρόεδρος: Λαμπρίδου Μαρία
Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Ράπελλας
Γενική Γραμματέας: Κλεοπάτρα Σβανά
Ταμίας: Γιώργος Τσόδουλος
Ειδική Γραμματέας: Δήμητρα Αναγνωστοπούλου
Μέλη: Παναγιώτης Σταμάτης και Σταύρος Παπαδημητρίου.
Σύντομα θα αποστείλουμε έντυπη επιστολή σε όλα τα μέλη μας, με τα ονόματα των μελών του ΔΣ και τα τηλέφωνα επικοινωνίας.
Από τη μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συγχωριανούς που μου εμπιστεύθηκαν τη θέση του προέδρου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου. Το ίδιο με διαβεβαίωσαν ότι θα κάνουν και τα άλλα μέλη του ΔΣ. Θεωρούμε όμως εκ των ων ουκ άνευ και τη βοήθεια όλων ανεξαιρέτως των Πολυδροσιτών αλλά και των φίλων του Πολυδρόσου.
Πρόεδρος: Λαμπρίδου Μαρία
Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Ράπελλας
Γενική Γραμματέας: Κλεοπάτρα Σβανά
Ταμίας: Γιώργος Τσόδουλος
Ειδική Γραμματέας: Δήμητρα Αναγνωστοπούλου
Μέλη: Παναγιώτης Σταμάτης και Σταύρος Παπαδημητρίου.
Σύντομα θα αποστείλουμε έντυπη επιστολή σε όλα τα μέλη μας, με τα ονόματα των μελών του ΔΣ και τα τηλέφωνα επικοινωνίας.
Από τη μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συγχωριανούς που μου εμπιστεύθηκαν τη θέση του προέδρου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου. Το ίδιο με διαβεβαίωσαν ότι θα κάνουν και τα άλλα μέλη του ΔΣ. Θεωρούμε όμως εκ των ων ουκ άνευ και τη βοήθεια όλων ανεξαιρέτως των Πολυδροσιτών αλλά και των φίλων του Πολυδρόσου.
Please Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού to join the conversation.
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #3125
by Μαριορή
Replied by Μαριορή on topic ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΔΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ
Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι μετά την αρχική επιλογή μελών για το νέο ΔΣ της Αδελφότητας, έγινε κάποια αλλαγή ανάμεσα στα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη. Λόγω προσωπικού κωλύματος αυτή την περίοδο του συγχωριανού Βασίλη Μάκου, όπως μας ενημέρωσαν άλλα μέλη του ΔΣ που μίλησαν μαζί του, μπήκε στα τακτικά μέλη του ΔΣ η Κλεοπάτρα Σβανά. Ο Βασίλης θεωρείται λοιπόν πρώτος αναπληρωματικός με δεύτερη τη Μαρία Ράπελλα.
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #3126
by Μαριορή
Replied by Μαριορή on topic ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΔΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ
Με απόφαση του ΔΣ της Αδελφότητας ορίστηκε ως διεύθυνση επικοινωνίας η ακόλουθη:
Μαρία Λαμπρίδου
Φιλιππουπόλεως 18
17123 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Προς διευκόλυνση της αποστολής της αλληλογραφίας και ηλεκτρονικά, δίνεται και το e-mail:
mlampridoy@yahoo.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932 318259
Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μαζί μας και μέσω του γκρουπ που δημιουργήσαμε στο face book:
www.facebook.com/groups/646717302080994/
Αναλυτική κατάσταση με τα τηλέφωνα όλων των μελών του ΔΣ, όπως έγραψα και παραπάνω, θα αποσταλεί τις επόμενες μέρες σε όλα τα μέλη της Αδελφότητας μέσω ταχυδρομείου.
Μαρία Λαμπρίδου
Φιλιππουπόλεως 18
17123 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Προς διευκόλυνση της αποστολής της αλληλογραφίας και ηλεκτρονικά, δίνεται και το e-mail:
mlampridoy@yahoo.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932 318259
Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μαζί μας και μέσω του γκρουπ που δημιουργήσαμε στο face book:
www.facebook.com/groups/646717302080994/
Αναλυτική κατάσταση με τα τηλέφωνα όλων των μελών του ΔΣ, όπως έγραψα και παραπάνω, θα αποσταλεί τις επόμενες μέρες σε όλα τα μέλη της Αδελφότητας μέσω ταχυδρομείου.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 1.896 δευτερόλεπτα