Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

το ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ στην ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ!

  • ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ
  • Topic Author
  • Νέο Μέλος
  • Νέο Μέλος
More
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #2833 by ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ
το ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ στην ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ! was created by ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ
Το Πολύδροσο είχε την τιμητική του στις φετινές εκλογές του μεγαλύτερου συλλογικού φορέα Ηπειρωτών στον κόσμο, την ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Πολυδροσιτών Γιώργος Διώχνος προήδρευσε στη συνέλευση της Πανηπειρωτικής. Και οι τρεις Πολυδροσίτες που συμμετείχαν στη συνέλευση (Γιώργος Διώχνος, Μήτσ' Μήτσης, Αλέξανδρος Λαμπρίδης) έλαβαν το λόγο με κοινές θέσεις και προθέσεις. Ο Αλέξανδρος Λαμπρίδης εκλέχθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής. Μας περιμένει όλους μας δουλειά πολλή! Για μια Πανηπειρωτική αντάξια της 70χρονης διαδρομής και προσφοράς της, αντάξια των αναγκών της Ηπείρου, των απαιτήσεων και των προσδοκιών των Ηπειρωτών σε όλο τον κόσμο. Το Πολύδροσο πρωτοστατεί πολυπρόσωπα και πολύτροπα σε αυτή την προσπάθεια, οι Πολυδροσίτες πρωτοστατούν σε όλα τα μετερίζια :)

Please Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού to join the conversation.

  • ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ
  • Νέο Μέλος
  • Νέο Μέλος
More
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #2835 by ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ
Replied by ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ on topic Απ:το ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ στην ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ!
Το χωριό μας έχει την τιμητική του και στο Προεδρείο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που συγκροτήθηκε σε σώμα. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ εκλέχθηκε ομόφωνα Έφορος Πολιτισμού έχοντας πια την ευθύνη για τον καίριο τομέα δράσης της Πανηπειρωτικής. Το Πολύδροσο έτσι εκπροσωπείται σε μια ακόμη σημαντική θέση με πολλές ευθύνες και πολλή πολλή δουλειά. Τρεχάτε ποδαράκια μας... :) :)

Please Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού to join the conversation.

  • ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #2838 by ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ
Τις καλύτερες ευχές μας στον Αλέξανδρο Λαμπρίδη.
Η εκλογή του (ομόφωνη) στη θέση του Έφορου Πολιτισμού της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει πνοή στις όμορφες ιδέες για τον πολιτισμό.
Να ξέρει πως θα είμαστε δίπλα του για δύναμη και συνεργασία.
Δύσκολο έργο. Είμαστε όμως σίγουροι ότι η πείρα του το πείσμα του και η καταγωγή του - από Πολύδροσο - θα του δίνουν δύναμη σ' ό,τι κάνει.

Please Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού to join the conversation.

  • Δ.Σ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #2839 by Δ.Σ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ
Replied by Δ.Σ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ on topic Απ:το ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ στην ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ!
Το Δ.Σ της Αδελφότητας Πολυδροσιτών Θεσπρωτίας δέχθηκε με μεγάλη χαρά την εκλογή του συγχωριανού και Προέδρου του Φιλοπρόοδου Συλλόγου του χωριού μας Αλ. Θ. Λαμπρίδη στο Προεδρείο του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Σ.Ε.
Η ομόφωνη μάλιστα εκλογή του στην τόσο σημαντική θέση του Έφορου Πολιτισμού της Π.Σ.Ε. θεωρούμε ότι είναι μια δίκαια αναγνώριση της ακούραστης προσφοράς του στον Ηπειρωτικό, και όχι μόνο, πολιτισμό και τις παραδόσεις μας.
Θεωρούμε τιμή για το χωριό μας την εκλογή του.
Ένα χωριό που ξέρει την έννοια της προσφοράς και συμμετοχής, σε κάθε τι που προάγει τον πολιτισμό, την ιστορία και τη δημιουργική πορεία.
Πάντα μπροστά λοιπόν, δημιουργικά και ελπιδοφόρα σε πείσμα των γκρίζων καιρών.

Please Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού to join the conversation.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.882 δευτερόλεπτα