- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ...
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3142
by Μαριορή
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ... was created by Μαριορή
Η διαδικασία της νομιμοποίησης της Αδελφότητας ξεκίνησε. Παραλάβαμε σήμερα από το Ειρηνοδικείο και το Πρωτοδικείο Αθηνών τα πρώτα έγγραφα που μας χρειάζονται να καταθέσουμε στην Εφορία για να πάρουμε ΑΦΜ και στην Περιφέρεια Αττικής για να δημιουργηθεί φάκελος του σωματείου. Δηλαδή πήραμε επικυρωμένο καταστατικό και βεβαίωση τροποποιήσεων. Η τελευταία και αποκαλύπτει σε λίγες γραμμές την ιστορία της Αδελφότητας Πολυδροσιτών που ξεκίνησε ως Αδελφώτης Βλαχωριτών Ηπείρου "Άγιος Δημήτριος"! Ημερομηνία ίδρυσης: 5/11/1935. Του χρόνου επομένως η Αδελφότητα θα γίνει 80 ετών!!!
Last edit: 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν by Μαριορή.
Please Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού to join the conversation.
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3143
by Μαριορή
Replied by Μαριορή on topic Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ...
Παρακάτω συναντά κανείς και τα ιδρυτικά μέλη. Αναγνωστοπουλαίοι, Μαρτιναίοι, Μακαίοι και Μακόπουλοι, Αλεξίου, Γάκης, Διώχνος.
Ο τελευταίος ήταν ο παππούς μου, γεννημένος στα 1914. Πάει να πει πως στα 1935 ήταν μόλις 21 ετών... Νέα παιδιά που βρέθηκαν στα ξένα για να βγάλουν μεροκάματο. Κι αντί τις ώρες τις ελεύθερες να το ρίχνουν στη διασκέδαση και μόνο, βάλθηκαν να φτιάξουν Αδελφότητα!
Μου έδωσε η Γραμματέας το παλιό βιβλίο να βρω μόνη μου τη σελίδα της Αδελφότητας. Κι όταν είδα εκείνη την πρώτη εγγραφή, στα 1935, αυθόρμητα χάιδεψα τη σελίδα... Συγκίνηση που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν.
Ο τελευταίος ήταν ο παππούς μου, γεννημένος στα 1914. Πάει να πει πως στα 1935 ήταν μόλις 21 ετών... Νέα παιδιά που βρέθηκαν στα ξένα για να βγάλουν μεροκάματο. Κι αντί τις ώρες τις ελεύθερες να το ρίχνουν στη διασκέδαση και μόνο, βάλθηκαν να φτιάξουν Αδελφότητα!
Μου έδωσε η Γραμματέας το παλιό βιβλίο να βρω μόνη μου τη σελίδα της Αδελφότητας. Κι όταν είδα εκείνη την πρώτη εγγραφή, στα 1935, αυθόρμητα χάιδεψα τη σελίδα... Συγκίνηση που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν.
Please Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού to join the conversation.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.790 δευτερόλεπτα