Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ΣΕΛΙΔΑ

• a.l.
  • Topic Author
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #2012 by a.l.
παρότι θα μπορούσα και μεθαύριο καλύτερα να το μάθουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται και να κανομίσουν έγκαιρα τις δουλειές τους. Οπότε, ΚΥΡΙΑΚΗ 24/2, στις 7μμ ποιοι μπορούν;

προτείνω στην Πλάκα, έχω βάλει και σύνδεση 4 mbs, οπότε ζάχαρη...

Please Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού to join the conversation.

• ΜΑΡΤΙΝΑΚΙ
  • Topic Author
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #2013 by ΜΑΡΤΙΝΑΚΙ
Εγω θα ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω, έχω μια άποψη λόγω του ότι δουλεύω και την ιστοσελίδα της εταιρείας που δουλεύω αλλά αυτή την Κυριακή θα μου είναι πολύ δύσκολο να έρθω στο ραντεωβού που λέτε γιατί συμμετέχουμε σε έκθεση και είμαστε μέχρι αργά εκεί, εκτός κι αν θέλετε να το κάνουμε after το ραντεβού.:cheer: :X

• nikos
  • Νέο Μέλος
  • Νέο Μέλος
More
17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #2022 by nikos
pio arga???hmmm...ego elega pio noris na mas meinei k i kyriaki apogeuma keni.. kata tis 5-6.. (gia na exoume mazeutei kata tis 7!!!!)

• a.l.
  • Topic Author
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #2024 by a.l.
ας αποφασίσουμε ότι είναι ως αύριο για να το ξέρουν όλοι έγκαιρα και όσοι μπορέσουν περισσότεροι να συμμετέχουν

• ΜΑΡΤΙΝΑΚΙ
  • Topic Author
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #2025 by ΜΑΡΤΙΝΑΚΙ
Συγνώμη που θα το πω αλλά δεν βλέπω και μεγάλη προθυμία για τη συνάντηση.

• a.l.
  • Topic Author
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #2026 by a.l.
Μαρτινάκι μην απογοητεύεσαι, μερικοί προτιμούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο χωρίς να γράφουν μηνύματα. Γούστα είναι αυτά....

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.876 δευτερόλεπτα