Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Συνάντηση Κυριακή 11/2/2007 6μμ

• romanos
  • Νέο Μέλος
  • Νέο Μέλος
More
18 Χρόνια 5 Μήνες πριν #314 by romanos
Αλέκο, σου είπα την Κυριακή στην συνάντηση ότι θα ερχόμουν προχτές αλλά σε πήρα τηλέφωνο την Δευτέρα, 3ς φορές κατά τις 20.00, για να περάσω από το γραφείο σου αλλά δεν μου απάντησες, ούτε με πήρες πίσω.

Θα κατέβω πάλι σήμερα κέντρο, κατά τις 20.00. Να περάσω;

Please Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού to join the conversation.

• paramythia_online
  • Νέο Μέλος
  • Νέο Μέλος
More
18 Χρόνια 5 Μήνες πριν #315 by paramythia_online
Replied by paramythia_online on topic Απ:Συνάντηση Κυριακή 11/2/2007 6μμ
Me xara i omada tis paramythia-online.gr na voithisei se oti xreiastei sto stisimo tou site sas.
An kanonisete kapia sinantisi sthn Athina, mporoume na simetexoume.

ta sevh mou

• Alexandros
  • Νέο Μέλος
  • Νέο Μέλος
More
18 Χρόνια 5 Μήνες πριν #317 by Alexandros
Η. είμαι Θεσσαλονίκη Πέμπτη θα είμαι Αθήνα, όποτε θέλεις έλα. Σε ποιο τηλέφωνο πήρες? 8 και τέταρτο έφυγα από το γρφ. Φίλε Παραμυθιώτη, όποτε είναι θα σε ειδοποιήσουμε μετά χαράς σε περιμένουμε!

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.775 δευτερόλεπτα