Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

"Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2011"

  • Alexandros
  • Topic Author
  • Νέο Μέλος
  • Νέο Μέλος
More
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #2881 by Alexandros
"Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2011" was created by Alexandros
Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, ο κορυφαίος φορέας της ηπειρώτικης αποδημίας, διοργανώνει την κορυφαία της ετήσια εκδήλωση την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 10 πμ, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο ανθός της ηπειρώτικης μουσικής και χορευτικής παράδοσης, ο ανθός της ηπειρώτικης νεολαίας. Η φετινή εκδήλωση προβλέπεται αλλιώτικη και υποσχετική. Το σενάριό της εγκρίθηκε ομόφωνα από το Προεδρείο της Π.Σ.Ε. μετά από εισήγηση του Εφόρου Πολιτισμού Αλέξανδρου Λαμπρίδη που έχει και το γενικό πρόσταγμα της εκδήλωσης.

Διευρυμένη σύσκεψη της Πολιτιστικής Επιτροπής της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας συγκαλείται την Πέμπτη 20/1, στις 7 μμ, στην έδρα της (Κλεισθένους 15) για την προετοιμασία της κορυφαίας εκδήλωσής της "Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2011". Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν και οι χοροδιδάσκαλοι των ομίλων που συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Σε λίγες ημέρες ξεκινά και η μετάδοση των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών spot της εκδήλωσης που επιμελήθηκε ο Α.Λ. με τη συμμετοχή της συντοπίτισσας ηθοποιού Παρασκευής Κατσάνη η οποία θα παρουσιάσει την εκδήλωση μαζί με δύο άλλους εξαίρετους Ηπειρώτες ηθοποιούς: τον Νίκο Αρβανίτη από την Παραμυθιά και τη Ρηνιώ Κυριαζή από το Καπέσοβο.

Στην εκδήλωση που τιμά με την παρουσία του η Πρόεδρος της Δημοκρατίας η είσοδος είναι ελεύθερη

Please Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού to join the conversation.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 2.567 δευτερόλεπτα