Πολύδροσο Θεσπρωτίας

Το Πολύδροσο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας που βρίσκεται στα όρια των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Χτισμένο στις πλαγιές του ποταμού Καλαμά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δικαιολογεί απόλυτα το σημερινό όνομά του μιας και οι άφθονες πηγές του αλλά και τα δέντρα που το περιβάλλουν, του χαρίζουν τη δροσιά κάθε εποχή του χρόνου.

Η απόσταση από την Ηγουμενίτσα είναι 42 χλμ και από τα Ιωάννινα 50 χλμ. Από την Αθήνα η διαδρομή μέσω Ιωαννίνων είναι 500 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 330.

Μια μέρα - Μια εικόνα

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2016
View Image Download
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣ...
View Image Download

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΦΣΠ

  • Alexandros
  • Το Άβαταρ του/της Alexandros Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #398 από Alexandros
ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΦΣΠ δημιουργήθηκε από Alexandros
Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Πολυδροσιτών συγκαλεί διευρυμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. και εκπροσώπων της Αδελφότητας και του Τοπικού Συμβουλίου με κύριο θέμα την επέκταση και τον εμπολυτισμό του Μουσείου Πολυδρόσου. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί ανήμερα την Πασχαλιά, στις 7 μμ. Η σύσκεψη θα ασχοληθεί με τη γενικότερη λογική επέκτασης του Μουσείου και την πρακτική μεθόδευσή της. Παράλληλα θα συζητήσει και την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παραμυθιάς για την παραχώρηση του χώρου του Ιατρείου και του Κοινοτικού Γραφείου για την επέκταση του Μουσείου. Η απόφαση αυτή θέτει κάποιους όρους για την παραχώρηση, όροι που θα εμπεριέχονται στο προς υπογραφή Συμφωνητικό Παραχώρησης. Οι όροι αυτοί θα συζητηθούν στη συνεδρίαση του Φιλοπρόοδου Συλλόγου που είναι ανοικτή σε κάθε συγχωριανό.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Μαρία Λ
  • Το Άβαταρ του/της Μαρία Λ
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #400 από Μαρία Λ
Απαντήθηκε από Μαρία Λ στο θέμα Απ:ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΦΣΠ
Έτσι πρέπει να είναι οι συσκέψεις, ανοιχτές. Αλλά και έγκαιρα να γίνεται η ανακοίνωση ώστε περισσότεροι να μπορούν να τις πληροφορούνται και να παίρνουν μέρος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • A.
  • Το Άβαταρ του/της A.
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #405 από A.
Απαντήθηκε από A. στο θέμα Απ:ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΦΣΠ
Η διευρυμένη σύσκεψη του Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου κατέληξε στη διατύπωση απάντησης στην πρόσφατη απάντηση του Δημοτικού Συμβουλίου Παραμυθιάς με αίτημα την τροποποίηση και την επαναδιατύπωση των όρων παραχώρησης του πρώην Κοινοτικού Γραφείου για την επέκταση του Μουσείου. Το κείμενο αυτό, υπογεγραμμένο από τους εκπροσώπους όλων των πολυδροσίτικων φορέων, κατατέθηκε σήμερα από τον Πρόεδρο του Φ.Σ.Π. στο Δήμο Παραμυθιάς για εξέταση στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο. Μαζί κατατέθηκε και πρωτοκολλήθηκε το συλλογικό αίτημα για τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ υπογεγραμμένο από πλήθος συγχωριανών αλλά και φορέων και των άλλων χωριών του Μέσου Καλαμά. Αίτημά μας να πάρει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Παραμυθιάς για τη στήριξη του συλλογικού μας αιτήματος. Το συλλογικό αίτημα θα κατατεθεί αύριο στο Δήμο Μολοσσών και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων και την Πέμπτη στη Νομαρχία Ιωαννίνων και το Δήμο Φιλιατών. Περιμένουμε όλοι αυτοί να πάρουν θέση με αποφάσεις.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • ΒΑΣΙΛΤΣΟΔΟΥΛ
  • Το Άβαταρ του/της ΒΑΣΙΛΤΣΟΔΟΥΛ
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #410 από ΒΑΣΙΛΤΣΟΔΟΥΛ
Απαντήθηκε από ΒΑΣΙΛΤΣΟΔΟΥΛ στο θέμα Απ:ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΦΣΠ
ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΟΡΑΜΠΙΝΑ ΜΑΣ, ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΑ ΚΤΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ. (ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΙΜΗ, ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΣΤΟΣ) ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΙΟ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ, ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΚΤΕΛ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΠΑΡΑΚΤΟΡΑΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΟΜΟΙ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΚΤΕΛ ΜΟΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΧΑΝ,ΚΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΚΕΡΔΟΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΣΠΑΡΑΚΤΟΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ: ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΤΕΛ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ? ΤΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΤΕΛ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΄ΕΛΕΓΞΕΙ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΕΛ. (ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΕΛ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΜΕΧΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ)


ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ. :blink:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Alexandros
  • Το Άβαταρ του/της Alexandros Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #413 από Alexandros
Απαντήθηκε από Alexandros στο θέμα Απ:ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΦΣΠ
Τα ΚΤΕΛ μέρος κι αποτέλεσμα του συστήματος που αναφέρεις είναι Βασίλη. Η σημερινή τους μορφή προέκυψε από την ιδιωτικοποίηση που καλπάζει παντού και με αυτή και με την προηγούμενη κυβέρνηση. Οι επιδοτήσεις πάντα υπήρχαν, όχι όμως στο βαθμο που υπάρχουν στις αστικές συγκοινωνίες, καμια σχέση.Μαζί με τη μετατροπή των ΚΤΕΛ σε ανώνυμες εταιρείες καταργήθηκε και κάθε αποφασιστικός έλεγχος για την κοινωνική τους λειτουργία, ο νόμος τα αφήνει κυριολεκτικά ανεξέλεγκτα. Παράξενο όμως, λειτουργούν με ιδιωτικοικονομικά κριτήρια όντας κρατικά επιδοτούμενο μονοπώλιο! Συμφωνώ μαζί σου, πως να πεις ότι φταίνε τα ΚΤΕΛ όταν το σύστημα που τα δημιούργησε είναι η πραγματική αιτία. Κι αν δεν αλλάξει κάτι σε αυτό το σύστημα τίποτε δεν μας εγγυάται ότι οι παραπάνω επιδοτήσεις τους θα αξιοποιηθούν για την καλύτερη ανταπόκριση στις κοινωνικές ανάγκες μεταφοράς.


Υ.Γ. Η Καθαρά Δευτέρα δεν είναι και η πιο ενδεικτική ημέρα κίνησης. Όπως δεν ήταν και η Δευτέρα του Πάσχα που είχε εκτάκτως 4 δρομολόγια ανά κατεύθυνση στο δρόμο μας! Το ΚΤΕΛ για μια μέρα ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στο αίτημά μας!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ
  • Το Άβαταρ του/της ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1888 από ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ
Απαντήθηκε από ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ στο θέμα Απ:ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΦΣΠ
Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου συνεδρίασε στο χωριό με διευρυμένη συμμετοχή το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολυδροσιτών. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν, πέρα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι Ειδικοί Γραμματείς Βασίλης και Λουκάς Μάκος. Θέμα της συνεδρίασης ο προγραμματισμός ενεργειών και δράσεων για το επόμενο διάστημα. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν τα ακόλουθα:
1. Η επέκταση του Μουσείου Πολυδρόσου με την άμεση υπογραφή του συμφωνητικού παραχώρησης του συνόλου του δευτέρου ορόφου, σύμφωνα με την ειλημμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παραμυθιάς μετά από την αίτηση του Φ.Σ.Π.. Η επέκταση προβλέπει τη δημιουργία τμήματος που θα παρουσιάζει την παιδεία στην περιοχή μας και Οπτικοακουστικού Αρχείου, τομείς και οι δύο καινοτόμοι για τα δεδομένα των λαογραφικών μουσείων όχι μόνο στην περιοχή μας.
2. Η συντήρηση των κτιρίων της Βιβλιοθήκης και Σχολείου που παρουσιάζουν συγκεκριμένα προβλήματα δίχως περιθώρια αναβολής στην επίλυσή τους
3. Ο προγραμματισμός των εκδόσεων ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 2008 (πριν τις γιορτές)και ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ (Ιανουάριο 2008), σε συνεργασία των συλλογικών φορέων του χωριού μας. Το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ θα συμπεριλάβει φωτογραφίες συγχωριανών από τη φύση του χωριού μας.
4. Η αντίδραση του Συλλόγου στην απαράδεκτη ολιγωρία του ΟΤΕ στο συλλογικό αίτημα για τη βελτίωση του τηλεφωνικου δικτύου και μαι στοιχειωδώς επαρκή πρόσβαση στο διαδίκτυο από το χωριό μας
5. Η διαδικτύωση του Συλλόγου με άλλους συλλογικούς φορείς του Καλαμά στην προσπάθεια για αλλαγή της μοίρας του ποταμιού από ένας σύγχρονος βόθρος των Ιωαννίνων, με συνολικότερες επιβαρυντικές συνέπειες στην περιοχή μας, σε πηγή ανάπτυξης της περιοχής
6. Η διοργάνωση εκδήλωσης του Συλλόγου στην Αθήνα για τη διανομή του Ημερολογίου και την προβολή της πολιτιστικής δημιουργίας των συγχωριανών το Δεκέμβριο
7. Η επιδιόρθωση της βλάβης στους τηλεοπτικούς αναμεταδότες των ιδιωτικών καναλιών και η αίτηση για αναμεταδότη της ΕΤ3
8. Η οικονομική στήριξη εκδήλωσης των νέων του χωριού μας τις ημέρες των γιορτών των Χριστουγέννων
9. Η προβολή της λειτουργίας της δανειστικής βιβλιοθήκης του Συλλόγου και η ενδεχόμενη συνεργασία με τους Δήμους Παραμυθιάς και Μολοσσών.
10.Ο προγραμματισμός αναγκαίων έργων στο χωριό, η άμεση δραστηριοποίηση του Τοπικού Συμβουλίου και η διεκδίκηση πόρων από το Δήμο ή τη Νομαρχία για την υλοποίησή τους. Ανάμεσά τους η άμεση διάνοιξη του δρόμου απέναντι από την κάκω Ρήνη όπου υπάρχει ζήτημα ασφαλείας για το σπίτι και για το χώρο του Σχολείου.
11. Η διερεύνηση των όρων του προγράμματος \"ΠΙΝΔΟΣ\" και οι δυνατότητες να ενταχθούν έργα σημαντικά για το χωριό μας στο πρόγραμμα αυτό όπου ήδη εντάχθηκε η περιοχή μας.
Μετά από διεξοδική συζήτηση για τα προαναφερθέντα θέματα αποφασίστηκε η άμεση αποστολή επιστολής σε όλους τους συγχωριανούς με την ενημέρωση για τον προγραμματισμό του Συλλόγου, κάλεσμα για την παροχή υλικών για τον εμπλουτισμό του Οπτικοακουστικού Αρχείου και με ανοιχτή πρόσκληση για οικονομική στήριξη στα συλλογικά έργα, ιδιαίτερα στην επέκταση του Μουσείου. θα αποσταλούν, επίσης, δελτία τύπου στον τοπικό τύπο για το πρόβλημα του ΟΤΕ. Ενθάρρυνση για τη λειτουργία του Συλλόγου είναι ότι για πρώτη φορά, εδώ και πολλά χρόνια, ξεπέρασε τα 300 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Ενθάρρυνση αποτελεί και η αποτελεσματικότητα των δράσεων που ήδη έχουν δρομολογηθεί ή πραγματοποιηθεί φέτος-ανάμεσά τους, ιδιαίτερα σημαντική, η δημιουργία και η ενεργοποίηση εδώ κι ένα χρόνο της ιστοσελίδας του χωριού μας από κοινού με την Αδελφότητα. Η ιστοσελίδα αποτελεί ένα χώρο συνάντησης ιδιαίτερα σημαντικό για τους νέους μας και, τελευταία, προκαλεί και τη φυσική τους συνάντηση και μακριά από το χωριό, γεγονός τόσο ελπιδοφόρο για το μέλλον.
Επόμενη τακτική συνεδρίαση του ΔΣ ορίστηκε για τις αρχές Ιανουαρίου. Υ.Γ. Η λειτουργία των αναμεταδοτών επιδιορθώθηκε ήδη με ενέργειες του Συλλόγου (κόστος περιπου 100 ευρώ). Ο Σύλλογος, επίσης, από κοινού με την Αδελφότητα κάλυψε τα έξοδα καθαριότητας του κοινοτικού αποχωρητηρίου (από 110 ευρώ κάθε Σύλλογος).

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.145 δευτερόλεπτα

Πες Το

adelfotita - 24/10/2023 - 11:34

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ ΓΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ.

adelfotita - 20/10/2023 - 15:39

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι η Γιαννούλα Διώχνου (το γένος Μάκου). Ζούσε στον Καναδά κι εκεί θα γίνει και η κηδεία. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της, Κώστα Διώχνο και τον γιο τους Νίκο.

adelfotita - 15/01/2023 - 12:15

ΧΟΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΤΩΝ 19 ΦΛΕΒΑΡΗ, 12.30 ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΟΥ!ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 238.

adelfotita - 31/12/2022 - 01:45

30/12/22 "Έφυγε" σήμερα η Βασιλική Δρόσου, το γένος Λαμπρίδη. Ετών 100. Η κηδεία θα γίνει αύριο, ώρα 12 το μεσημέρι, στο Κάτω Ζάλογγο όπου και διέμενε με τον γιο της Γιάννη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της και καλό της ταξίδι...

adelfotita - 10/09/2022 - 11:04

"Έφυγε" ο Σταύρος Μαρτίνης, ο αγαπημένος μας Τσιαβέλης. Αυτή την ώρα η κηδεία του στον Αη - Δημήτρη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Cancel

Ημερολόγιο

Δευτέρα
29
Απριλίου
2024
Ανατ.: 06.32
Δύση: 20.19
Σελήνη
20 ημερών
Μεγάλη Δευτέρα, Ιωσήφ Πάγκαλου, Ιάσωνος και Σωσιπάτρου
1091
Ο Αυτοκράτορας Αλέξιος ο Α΄ Κομνηνός κατανικά τους Πετσενέγκους στο Λεβούνιο Θράκης.
1854
Η Αγγλία και η Γαλλία αξιώνουν η Ελληνική Κυβέρνηση να αποκηρύξει τα επαναστατικά κινήματα στη Θεσσαλία και την Ήπειρο.
1880
Καθίσταται υποχρεωτική η στρατιωτική θητεία για τους Έλληνες πολίτες.
1905
Εκτελείται στην Καστοριά ο Μακεδονομάχος Γεώργιος Παπαϊωάννου (Αρκάς).
1914
Οι Βορειοηπειρωτικές δυνάμεις ανακαταλαμβάνουν την Κολωνία.
1941
Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κεφαλλονιά.

Τελευταίες Συζητήσεις

Τελευταία Σχόλια

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com